Ce a scris un elev clujean la simularea de la BAC: „Nu ştiu să rezolv exerciţiile. Îmi ajunge în viaţă matematica pe care o ştiu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior“ din Cluj a postat pe pagina sa de Facebook poze cu lucrarea de la proba de matematică a examenul de simulare a BAC -ului. În lucrare acesta scrie „sincer“ că nu ştie să rezolve exerciţiile, că îi „ajunge în viaţă matematica“ pe care o ştie şi că ar fi bine ca profesorii să nu mai dea „atâţia x şi y la elevi“ pentru că s-ar putea să-i „deregleze mental“.

Pe lucrarea de la proba de matematică a simulării la BAC, elevul din Cluj-Napoca a scris:

„Sincer să fiu nu ştiu să rezolv exerciţiile şi decât să scriu tâmpenii să vă dau de lucru mai bine nu scriu nimic. Îmi ajunge în viaţă matematica pe care o ştiu!
Ar fi bine să nu mai daţi atâţia x şi y la elevi pentru că s-ar putea să îi dereglaţi mental!
Mulţumesc pentru înţelegere!“.


Postarea este însoţită de mesajul: „La valoareeeee :))) Asa se ia bacu la mate....“, potrivit stiridecluj.ro.

Liceanul a primit nota 1.

Directorul şcolii unde învaţă acest copil, profesoara Simona Pop, ne-a spus că elevul are mai multe mustrări primite pentru diverse comportamente nepotrivite la orele de curs. Băiatul este în clasa a XI-a, la specializarea technician-electronist.

„Este un elev care s-a transferat din clasa a X-a la noi şi nu e un elev model. Acum este în clasa a XI-a. Mustrările pe care le-a primit legat de comportamentul său nepotrivit la ore, dar şi ceea ce a scris pe lucrarea de la Bacalaureat vor fi discutate în comisa de disciplină a şcolii“, afirmă Simona Pop, director la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior“ din Cluj.

Potrivit aceleiaşi surse, elevul va fi trimis probabil la psiholog, dar asta va decide comisia de disciplină.

Inspectorul şcolar general Valentin Cuibus spune că lucrările de la simularea de la Bacalaureat au fost arătate elevilor şi părinţilor. Astfel se explică de ce elevul avea fotografii cu lucrarea.

„Fiecare are un anumit nivel. O să-şi dea seama mai încolo de anumite lucruri. Timpul o să-i demonstreze că x şi y erau necesare“, a declarat Valentin Cuibus.

Mai puteţi citi:

BACALAUREAT 2014 Exemplu de succes: peste 85% din elevii liceelor militare au luat note mai mari de 5 la simulare

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite