Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Cea mai mare universitate din România îşi prezintă oferta educaţională la RIUF 2018

0
19 Mar 2018 18:19:59
Autor: Florina Pop
Imagine admitere UBB FOTO UBB
Imagine admitere UBB FOTO UBB

Romanian International University Fair (RIUF), cel mai mare eveniment educaţional din sud-estul Europei, se va desfăşura pe 20 martie la Cluj, 22 martie la Iaşi şi 24 martie la Braşov.

Târgul Internaţional Universitar RIUF va debuta marţi, 20 martie, la Sala Polivalentă din Cluj.

Acolo, tinerii vor găsi oferte de studii, facilităţi de cazare şi petrecere a timpului liber, oportunităţi de burse la universităţi din Europa.

Toţi cei care vin la standul nostru de la RIUF vor avea ocazia să afle direct de la reprezentanţii UBB informaţii despre oferta educaţională şi procesul de admitere. Oferta noastră este extrem de atractivă şi suntem convinşi că oricare dintre viitorii candidaţi la statutul de student poate găsi exact ceea ce caută la una dintre cele 21 de facultăţi ale Universităţii Babeş-Bolyai, declară Laura Irimieş, purtătorul de cuvânt al UBB, cea mai mare universitate din ţară după numărul de studenţi.

RIUF este cel mai mare eveniment educaţional din sud-estul Europei. După întâlnirea de la Sala Polivalentă din Cluj, tinerii pot vedea ofertele universitare la Pala Congress Hall din Iaşi pe 22 martie, respectiv la Business Park din Braşov pe 24 martie.

Potrivit reprezentanţilor UBB, ediţia din acest an a RIUF reuneşte, în Cluj-Napoca, Iaşi şi Braşov, peste 50 de universităţi din România şi din străinătate, şcoli de limbi străine sau ONG-uri studenţeşti.


Mai puteţi citi:

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii