Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Copiii din Cluj vor primi 1.000 cadouri. Iniţiativa aparţine unei firme de IT

0
4 Dec 2014 10:42:51
Autor: Remus Florescu
Copiii vor primi cadouri de la firma IT. FOTO: EBS
Copiii vor primi cadouri de la firma IT. FOTO: EBS

EBS Romania, împreună cu Primăria Cluj-Napoca vor împărţi 1000 de cadouri copilaşilor din Cluj Napoca, sâmbătă 6 Decembrie. Evenimentul începe la ora 19.00 în două zone din centrul oraşului: la Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Unirii şi la Bradul de Crăciun al EBS, amplasat pe Bulevardul Eroilor .

Cadourile sunt susţinute de către EBS şi vor fi oferite copiilor, care vor veni începând cu ora 19:00 în două zone din centrul oraşului: la Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Unirii şi la Bradul de Crăciun al EBS, amplasat pe Bulevardul Eroilor. “Este important pentru noi să fim cât mai aproape de societatea în care trăim şi să clădim oportunităţi în comunitatea noastră. Apropierea sărbătorilor de iarnă ne face şi mai interesaţi de starea de bine a celor din jur şi în special de zâmbetele copiilor, care în fiecare an îl aşteaptă cu atâta entuziasm pe eternul Moş”, declară Daniel Metz, CEO EBS Romania.
 
 O bucurie pentru clujeni 
 
“Sărbătorile de iarnă sunt o ocazie în care, prin implicarea entuziastă a companiilor simţim că suntem cu adevărat o comunitate, ai cărei membri sunt atenţi la nevoile celor de lângă ei şi fac efortul de a aduce bucurie tuturor clujenilor”, mai afirmă reprezentaţii oficiali ai primăriei Cluj-Napoca.  Cu o experienţă de peste 14 ani în domeniul IT, EBS Romania este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telecome Corporation (NTT), cel mai mare concern de telecomunicaţii din lume.
 
Citeşte şi
 
FOTO Centrul Clujului, "împânzit" de cadouri: nu e "pomană" electorală, sunt cărţi gratuite
 
FOTO CentruVIDEO Cum se vede Clujul din elicopter. Cadou de Ziua Aviaţiei Militarel Clujului, "împânzit" de cadouri: nu e "pomană" electorală, sunt cărţi gratuite

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările