Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Cum se delecta Elena Ceauşescu urmărind înregistrări amoroase. „S-o văd culcată în pielea goală mişcând din fundul ei grozav până la orgasm!“

14
11 Jun 2019 04:11:54
Autor: Ştefan Lică
Elena Ceauşescu se relaxa bârfind în timp ce se juca remi sau urmărind înregistrări cu detalii intime din viaţa subalternilor. FOTO: Foteca iiccr #F033
Elena Ceauşescu se relaxa bârfind în timp ce se juca remi sau urmărind înregistrări cu detalii intime din viaţa subalternilor. FOTO: Foteca iiccr #F033

Timp de aproape 25 de ani, Nicolae şi Elena Ceauşescu au condus cu mână de fier ţara, ducând-o pe marginea prăpastiei. Numeroase voci susţin că soţia dictatorului a fost cea care l-a influenţat negativ pe acesta şi l-a determinat să ia multe măsuri împotriva propriului popor.

În cartea sa „Orizonturi roşii”, Mihai Pacepa o descrie pe Elena Ceauşescu ca pe o femeie rea, chiar malefică, veşnic nemulţumită şi răutăcioasă. În timpul vizitelor făcute în străinătate, „academiciana” care în realitate era semianalfabetă obişnuia să cheltuie sume impresionante pe cumpărături. Bijuterii, diamante, haine scumpe şi tot felul de produse de lux erau cumpărate şi aduse la Bucureşti de lacheii credincioşi ai Elenei. 
 
Fost şef adjunct al Departamentului de Informaţii Externe a României comuniste şi consilier personal al preşedintelui Nicolae Ceauşescu, Pacepa a însoţit-o pe soţia dictatorului în multe vizite şi relatează cum aceasta obişnuia să se târguiască, pentru a obţine preţuri mai mici de la „nemernicii imperialişti”.
 
„Nu trebuie să-i îngrăşăm pe capitalişti cu banii comunişti”, obişnuia să spună Elena Ceauşescu, potrivit lui Pacepa. În acelaşi timp, Elena Ceauşescu îşi dispreţuia propriul popor şi îi ura fără niciun motiv pe oameni. Se amuza văzându-i cum stau la cozi, fără să-i pese faptul că mâncarea şi produsele strict necesare au ajuns să fie de negăsit şi că lumea trăia în frig şi în întuneric. „Oare ce au mai găsit şobolanii ăştia, la ce coadă stau?”, ar fi spus Elena Ceauşescu, atunci când a zărit din maşină o coadă de zeci de metri, iar cu altă ocazie ar fi spus despre ei că „sunt doar nişte viermi”.

Oamenii nu meritau nimic

Acelaşi Pacepa relatează reacţia Elenei Ceauşescu atunci când s-a pus problema ca Televiziunea Română să emită color. Asta pentru că, în anul 1978, România şi Albania erau singurele ţări din Europa care nu aveau televiziune color, din raţiuni economice.
 
„Dar la ce să ne mai gândim acum, Avrame (n.r. - Ion Avram, fost ministru al industriei grele), la televiziune color? a întrebat Elena. Nu le e de ajuns că le-am dat câte un televizor în fiecare casă? Oricum, tâmpiţii ar trebui să se mulţumească cu ceea ce au. De ce să le băgăm în cap ideea cu televiziunea color, Avrame? Ce, ai înnebunit?”, s-ar fi exprimat Elena Ceauşescu, în momentul în care soţul ei şi Avram discutau despre viitorul sistem de televiziune care trebuia implementat. 

Îşi spiona oamenii până şi în pat

Nimeni nu scăpa de răutăţile Elenei, iar soţiile subalternilor cu atât mai puţin. Tot Pacepa a prezentat-o ca pe un voyeur. Asta pentru că Elena Ceauşescu savura înregistrările primite de la Securitate în care una dintre soţiile subalternilor săi făcea sex cu amanţul. „S-o văd culcată în pielea goală sub omul tău! Mişcând din fundul ei grozav până la orgasm!”, spunea Ceauşeasca. Una dintre femeile pe care le ura era Violeta Andrei, soţia lui Ştefan Andrei, fostul ministru al Afecerilor Externe în Republica Socialistă România.
 
„Uită-te la curva asta! a izbucnit atunci Elena. Partidul i-a dat ca soţ unul dintre oamenii săi de valoare, iar ea îşi ridică poalele în cap în faţa oricărui Tarzan care îi zâmbeşte”, ar fi comentat Elena Ceauşescu.
 
Şi Eugen Proca, fost ministru al Sănătăţii, a vorbit despre răutatea Elenei Ceauşescu. Acesta o vedea ca pe o scorpie, „ceva între Imelda Marcos, Evita Peron şi Jiang Qing”. „Era o adevărată scorpie. Nu era niciodată mulţumită. Era meschină şi încăpăţânată. Era demonul lui Ceauşescu. Ca atunci când ai de-a face cu un nebun, era mai bine s-o ocoleşti şi s-o eviţi. Cu el se putea cel puţin vorbi, avea ceva omenesc, dar ea era pur şi simplu un monstru. Era extrem de vanitoasă şi aproape analfabetă. Mă făcea să mă gândesc la ceva între Imelda Marcos, Evita Peron şi Jiang Qing (a patra şi ultima soţie a lui Mao Zedong - n.r.). Puteţi să mă întrebaţi cum a putut un asemenea cuplu să se cocoaţe atât de sus? Aveau nervi şi muşchi tari. Ştiau să-şi aleagă oamenii şi să profite de sistem”.

„Adevărata stăpână a României”

O opinie deloc măgulitoare la adresa „celei mai iubite fiice a poporului” au avut şi politicienii şi jurnaliştii străini. 
Este şi cazul reputatului jurnalist italian Enzo Bettiza a realizat mai multe interviuri cu Nicolae Ceauşescu. Decedat în 2017, la vârsta de 90 de ani, Bettiza a scris în urmă cu câţiva ani, în publicaţia „La Stampa”, o cronică a întâlnirilor sale cu dictatorul român pe care l-a numit sugestiv „Vampirul de pe planeta roşie”. Iar dacă se putea găsi o persoană mai nesuferită, din punctul său de vedere, aceasta a fost fără îndoială Elena Ceauşescu. Bettiza a descris contactul său, deloc plăcut, cu soţia dictatorului, în timpul unui interviu pe care îl realiza cu Nicolae Ceauşescu.
 
„Dintr-odată s-a deschis o uşiţă laterală. A intrat, pe vârful picioarelor, o femeie de circa cincizeci de ani, cu părul de un blond-argintiu pieptănat în formă de tort nupţial deasupra unui craniu mic, colţuros, aproape ascuţit. Chipul părea împietrit, inexpresiv, cu un ceva de neterminat şi de fetal în fizionomia vagă. Purta un pretenţios taior Chanel care nu reuşea să-i îndepărteze aerul de învăţătoare de şcoală elementară. S-a aşezat pe un fotoliu aflat la distanţă, a rămas acolo împietrită circa un sfert de oră, a ascultat cu atenţie întrebările şi răspunsurile interviului. Deodată, în aceeaşi tăcere în care intrase, a dispărut mută şi fără a saluta. Mai târziu, m-au informat că întrevăzusem infirmiera bolnavului şi adevărata stăpână a României: inginerul chimist Elena Ceauşescu.”
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

Mihai Popescu
11.06.2019, 08:53:28

O fi avut si Ceauseasca defectele ei dar cum parca prea exagerati cu denigrarea ei. Si la ce mai foloseste ?

+1 (13 voturi)
Truth
11.06.2019, 11:51:42

Semianalfabeta, semianalfabeta, dar totusi baba era geniala daca reusea sa-l manipuleze si pe barba-su si sa conduca si toata Romania, asa proasta de dadea in gropi cum era... Cu alte cuvinte, prezenta ei in varful tarii a fost o insulta pentru toti desteptii aia condusi de ea si care n-au stiut cum sa o inlature.

-1 (3 voturi)
Vasile Preda
11.06.2019, 10:39:58

OK Google! E bine! românii sunt atât de proști încât cred că spionajul încă se mai face cu magnetofonul. Îi spiona Elena!!! :))) Doamne, Dumnezeule! ce articole scrise de analfabeți tehnologici.

+1 (7 voturi)
marius cristian
11.06.2019, 11:28:02

supravegherea din acele timpuri era nimica toata pe langa Big Brotheru' actual ....

+3 (9 voturi)
Dream Pervertor
11.06.2019, 14:08:52

...ea ca ea dar nici cu el nu mi-a fost rusine! Asaltul impotriva propiei tari, a economiei nationale si a propiului popor, nu putea fi opera ei ci a lor, cu precadere a lui!

+3 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (14)