Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Drama unui proprietar clujean de restaurant. „Totul e nou, dar e gol pentru că nu găseşte oameni care vor să lucreze“

3
17 May 2022 09:44:57
Autor: Remus Florescu
Bob Rădulescu şi prietenul său, Liviu Balint. FOTO: Arhivă personală/Bob Rădulescu
Bob Rădulescu şi prietenul său, Liviu Balint. FOTO: Arhivă personală/Bob Rădulescu

Un antreprenor din Cluj-Napoca a investit o avere într-un restaurant cochet cu bucătărie nouă, terasă superbă, care însă este gol, deoarece nu găseşte oameni care vor sa lucreze. Povestea lui a fost făcută publică de actorul Bob Rădulescu.

Îndrăgitul actor clujean Bob Rădulescu a povestit pe Facebook problema cu care se confruntă un proprietar de restaurant din Cluj-Napoca. 

„Când vrei sa faci bine şi nu ai cu cine...
 
Prietenul meu drag Liviu Balint, omul care face nişte paste atât de bune încât vin italienii la Cluj să le încerce, iar eu confirm că aşa ceva nu am mancat niciodată, aşadar Liviu s-a mutat cu restaurantul într-o locaţie nou-nouţă din oraş, unde totul e superb de... gol.
 
Bucătăria proaspăt despachetată şi neatinsă, terasa superbă, restaurantul cochet şi... gol. Pentru că nu găseşte oameni care vor să lucreze. Nu e nevoie de experienţă, ci de voinţă”, a scris Bob. 

Rădulescu a precizat că este nevoie de oameni pentru bucătărie, pentru restaurant, bucătar, ajutor de bucătar, chelner, ospătar sau ajutor.
 
„Aşadar, dacă ştiţi pe cineva care vrea să fie parte din echipa lui Liviu, daţi-i un semn de viaţă că o să vă placă mult de tot omul ăsta şi povestea lui de viaţă”, a concluzionat Bob Rădulescu. 


 
Vă mai recomandăm: 
 
Bob Rădulescu, vocea epică a străzii: „Când mă va întreba copilul «Tati, tu ce ai făcut când ăştia au furat ţara?», n-o să-i spun că am dat Like pe Facebook“
 
Concluzia unui actor care a comparat restaurantele din Cluj cu cele din Braşov: „E ca-n Ali Baba şi cei 40 de proşti. Pardon, hoţi!”
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

adrian hora
17.05.2022, 09:58:53

daca era destept, asigura si cazare. la ce preturi sunt acolo, nu iti permiti sa platesti chirie cu salariul si bacsisurile din horeca.

+3 (3 voturi)
Ionica Porumbel
17.05.2022, 16:22:06

păi, i-a terminat pe cei 1000 de oameni din fața firmei?!

+2 (2 voturi)
Mihai Medias
18.05.2022, 10:30:26

"Un antreprenor a investit o avere într-un restaurant cochet, care însă este gol, deoarece nu găseşte OAMENI CARE SĂ VREA să lucreze." Bai ce oameni, nu vrea !

0 (2 voturi)
Modifică Setările