Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Emil Boc, despre moartea lui Dumitru Fărcaş: „Îmi amintesc că la concertul din luna mai, când a împlinit 80 de ani, era într-o formă excepţională“

0
7 Aug 2018 11:59:28
Autor: Remus Florescu
Dumitru Fărcaş a susţinut un concert extraordinar în luna mai, la împlinirea vârstei de 80 de ani. FOTO: Mediafax
Dumitru Fărcaş a susţinut un concert extraordinar în luna mai, la împlinirea vârstei de 80 de ani. FOTO: Mediafax

Primarul Clujului, Emil Boc, şi-a amintit că Dumitru Fărcaş era într-o formă extraordinară la spectacolul organizat la Cluj, în luna mai, cu ocazia aniversării vârstei de 80 de ani. „Muzica lui Dumitru Fărcaş este în ADN-ul fiecărui român”, a mai spus edilul.

Emil Boc, invitat dimineaţă de la ora 9.00, la Realitatea FM, a vorbit despre moarte lui Dumitru Fărcaş:
„Acum 2 ore sau mai bine s-a stins din viaţă marele nostru clujean Dumitru Fărcaş. Dumnezeu să-l ierte, să-l odihnească şi să-l aibă în pază. Acum câteva luni l-am sărbătorit împreună cu minunata lui fiică, cu familia şi cu toţi cei dragi într-un spectacol extraordinar la 80 de ani la Casa de Cultură a Studenţilor. Apoi, a participat la o recepţie organizată la Casino şi a stat până târziu în noapte. Ne-a cântat inclusiv în acele momente. 
Tocmai împlinise frumoasa vârstă de 80 de ani, dar mai avea multe de spus şi arătat. Îmi amintesc că la concertul din mai, era într-o formă excepţională, chiar dacă din punct de vedere fizic picioarele îl supărau, spiritul şi talentul şi le-a putut manifesta fără probleme. Viaţa uneori nu e atât de dreaptă precum am dori. Condoleanţe familiei şi celor iubiţi”, a spus Boc,
 

„În ADN-ul fiecărui român”

 
„Muzica lui Dumitru Fărcaş este în ADN-ul fiecărui român, nu se poate să nu vibrezi când auzi extraordinara muzică a lui Dumitru Fărcaş oriunde te-ai afla, la Cluj, Maramureş, Canada, SUA, Hong Kong sau oriunde în lume. A avut un talent fără egal, toţi românii pierd un mare spirit. Cu siguranţă va rămâne pentru eternitate în ADN-ul fiecărui român. Ne vom aminti de el aşa cum ştim fiecare, prin talentul său, prin muzică, prin capacitatea lui de a ne face să simţitm româneşte şi să vibrăm la muzica lui”, a mai spus edilul. 
 
Citeşte şi
 
Dumitru Fărcaş a murit. Artistul avea 80 de ani
 
 
Florin Piersic, despre moartea lui Dumitru Fărcaş: „Sunt înmărmurit. Mi-a murit un frate“
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările