Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Eveniment special cu musafir regal: la 100 de ani de la naşterea lui Ion Raţiu, Prinţul Charles face o vizită privată la Turda

3
4 Jun 2017 09:47:27
Autor: Florina Pop
Pamela Roussos Raţiu, gazda prinţului Charles la Turda  FOTO: Pamela Roussos Raţiu/Facebook
Pamela Roussos Raţiu, gazda prinţului Charles la Turda  FOTO: Pamela Roussos Raţiu/Facebook

După ce a primit la începutul săptămânii titlul de Doctor Honoris Causa al UBB, Prinţul Charles a vizitat, sâmbătă, 3 iunie, Centrul Raţiu pentru Democraţie din Turda, creat de urmaşii lui Ion Raţiu, de la naşterea căruia s-au împlinit 100 de ani. În memoria lui Ion Raţiu au fost organizate, zilele trecute, mai multe activităţi.

După ce a vizitat sâmbătă, 3 iunie, o biserică greco-catolică din Teiuş, ctitorită de urmaşi ai Reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Charles a revenit în judeţul Cluj şi a făcut o vizită privată la Turda.

Prinţul Charles la Turda  FOTO: Facebook/Pamela Roussos Raţiu

Prinţul Charles a primit la începutul săptămânii titlul de Doctor Honoris Causa al UBB în cadrul unei ceremonii restrânse.

La Turda, Prinţul a discutat şi cu Felicia Tulai, producătoarea uleiurilor Luna Solai. „Zi specială într-o companie deosebită. Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată astăzi la Turda (în cadrul evenimentelor ce marchează 100 de ani de la naşterea lui Ion Raţiu), ne-a făcut onoarea de a ne vizita standul cu uleiuri Luna Solai. Ştia deja de uleiurile noastre de la Pamela Roussos Raţiu. Le mulţumesc celor care au avut încredere şi ne-au invitat să reprezentăm produsul local în faţa promotorului acestora în Regatul Marii Britanii, a scris Felicia Tulai pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi câteva imagini.

Luna Solai este unul dintre furnizorii Casei Regale a României.

Felicia Tulai şi Prinţul Charles FOTO: Facebook/Felicia Tulai, fotografii de Mircea Roşca 

 

Mai puteţi citi:

Prinţul Charles a vizitat, la Teiuş, o biserică greco-catolică ctitorită de strămoşi ai Reginei Elisabeta a II-a

VIDEO Prinţul Charles al Marii Britanii, DHC al UBB: „Ce mă aduce atât de des în România? Tot ceea ce reprezentaţi voi după secole întregi de istorie“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

mircea georgescu
4.06.2017, 16:23:15

Un gest de aleasa noblete!

+2 (2 voturi)
🖕
4.06.2017, 17:22:00

Românii nu l-au apreciat pe Ion Rațiu, care a fost un om cu un caracter și conduită exemplare! La alegerile prezidențiale din 1990, 85% l-au votat pe activistul comunist criminal Ion Iliescu, și doar 4% pe Ion Rațiu.

+2 (2 voturi)
Biky
4.06.2017, 19:01:45

"Habar nu am" de unde vine afecțiunea deosebita a Prințului Charles pentru România și valorile EI!!! Cert este insa faptul ca promovarea țării noastre pe plan Internațional i se datorează intr-o MARE masura!... Iubește țara asta ROMÂNEASCA pe buna DREPTATE caci este SUPERBA!!!!!!!....și eu o iubesc nespus de MULT!!!!!!... ...din fericire pentru mine și familia mea nu fac parte din familia regală a Marii Britanii,...dar am promovat Romania din răsputeri oriunde am colindat pe TERRA, doar așa am simțit de fiecare data ca sunt român!

+1 (1 vot)
Modifică Setările