Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Evoluţia spectaculoasă a numărului de clujeni vaccinaţi după festivalul Untold

2
19 Oct 2021 16:42:06
Autor: Remus Florescu
75% dintre participanţii la Untold au fost vaccinaţi. FOTO: Remus Florescu
75% dintre participanţii la Untold au fost vaccinaţi. FOTO: Remus Florescu

Numărul persoanelor care şi-au făcut prima doză de vaccin la centrele din judeţul Cluj s-a triplat după ce a avut loc cel mai mare festival de muzică din România.

Numărul persoanelor care şi-au făcut prima doză de vaccin la centrele din judeţul Cluj s-a triplat în ultimele patru săptămâni faţă de luna precedentă. Astfel dacă începând cu 15 august şi până la festivalul Untold au ales să se imunizeze 8.375 de clujeni, după acest eveniment, 26.040 de persoane au primit prima doză, relatează aiarul Făclia.  Potrivit datelor prezentate de DSP, în ultimele 24 de ore, în judeţul Cluj s-au vaccinat 3.250 de persoane. Dacă în zona campaniei de vaccinare veştile sunt îmbucurătoare, la capitolul îmbolnăviri cu noul virus situaţia este în continuare alarmantă. Astfel, din situaţia prezentată de DSP Cluj reiese că rata de infectare în judeul Cluj continuă să crească, în prezent ajungând la 8,96 cazuri la mia de locuitori. În municipiul Cluj-Napoca, rata de infectare este de 11,23 cazuri la mie.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Foangǎ
19.10.2021, 18:22:50

La mizeria ai de festival s-a raspandit covidul in draci.

-13 (13 voturi)
Laura Cabrera
19.10.2021, 21:02:21

Posteaza frecvent, are un vocabular redus, e un antivaccinist feroce, si minciunile pe care le scrie sunt in general ridicole. I se baneaza contul? Nicio problema, isi deschide repede altul, sau continua sa posteze de pe un alt cont clona deja existent. Vorbim de postacul "Firea Madalin", banat in repetate randuri, dar de neoprit. Iata o analiza a activitatii si clonelor acestui haiduc al social media: https://telegra.ph/Analiza-forumuri-Adevarul-clonele-postacului-Firea-Madalin-10-19 Copii, nu faceti ca Madalin: ajungeti de rasul lumii in cel mai bun caz. In cel mai rau caz, omorati oamenii creduli care iau de buna ce postati voi.

+12 (12 voturi)
Modifică Setările