Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

FOTO Cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident de pe râul Vaser, Maramureş, au fost conduşi pe ultimul drum

0
3 May 2012 15:46:59
Autor: Monika
Cei doi tineri au fost conduşi pe ultimul drum
Cei doi tineri au fost conduşi pe ultimul drum

Peste 200 de oameni i-au condus pe ultimul drum, joi, pe Horaţiu Popovici (34 de ani), grefier-şef la Curtea de Apel Cluj, şi pe prietenul său cel mai bun, Bogdan Chintoanu (32 de ani). Cei doi tineri au murit într-un accident petrecut pe râul Vaser, Maramureş, în timp ce făceau rafting.

Durere de nedescris în sufletele celor prezenţi, joi, la Capela Cimitirului Central din Cluj-Napoca. Cei doi prieteni - Horaţiu Popovici şi Bogdan Chintoanu - au rămas împreună şi dincolo de moarte, funeraliile având loc în acelaşi timp.CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA ÎNMORMÂNTARE

Durerea nemărginită şi lacrimile părinţilor au fost împărtăşite de colegii celor doi şi de prieteni, care au condus cele două sicrie pe ultimul drum.

Horaţiu Popovici şi Bogdan Chintoanu şi-au pierdut viaţa în apele învolburate ale Vaserului, în timp ce coborau cu caiacele. Râul Vaser are multe praguri şi câteva cascade, iar în zonă s-a topit zăpada recent, astfel că debitul râului a fost foarte mare. Ancheta deschisă în acest caz va conduce la împrejurările exacte în care a avut loc nefericitul accident.

Doi turiști au murit pe Valea Vaserului, în timp ce făceau rafting. Alți trei au fost salvați

Anchetă în cazul celor doi tineri clujeni înecaţi în Vaser în timp ce făceau rafting


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările