Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

FOTO Toaletă cu 3 WC-uri în aceeaşi baie! Se întâmplă într-un spital din Cluj

5
5 Dec 2019 12:09:37
Autor: Remus Florescu
Toaleta dintr-un spital clujean. FOTO: Emanuel Ungureanu
Toaleta dintr-un spital clujean. FOTO: Emanuel Ungureanu

Toaleta cu 3 vase WC în aceeaşi încăpere se află la etajul 1 al Spitalului de Boli Psihice Borşa, judeţul Cluj. Unitatea sanitară este acreditată de Autoritatea Naţională pentru Managementul Calităţii în Sănătate.

„INCREDIBIL!  Spitalul de Boli Psihice Borşa, judeţul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeaşi baie! Poftiţi la baie, vă rugăm! Se poate face caca în grup, poftiţi, nu fiţi timizi!”, a scris pe Facebook deputatul clujean Emanuel Ungureanu. Vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor a postat mai multe fotografii cu toaleta. 
 
În toaletă sunt 3 vase WC. FOTO: Emanuel Ungueanu.
 
„Aceste băi infecte sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Naţională pentru Managementul Calităţii în Sănătate(A.N.M.C.S).
Cine conduce această instituţie? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUŞE din sistemul sanitar românesc”.
Aşa arată duşul dintr-o toaletă a spitalului clujean. FOTO: Emanuel Ungureanu.
 
 
Citeşte şi
 
Riscuri majore la Spitalul de Boli Psihice Cronice din Borşa din cauza degradării avansate a clădirilor şi a crizei de medici şi asistente
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

BYBY BYBYKU
5.12.2019, 12:23:34

normal, ca doar ashe no cei 3 se pot tine da mana uniti la necaz

Ovidiu Olariu
5.12.2019, 13:19:30

Hai, sa nu fim rautaciosi ! Nu este toaleta destinata bolnavelor. Este baia folosita de tovarasul manager Vasile Cepoi, de directorul economic, de directorul pentru ingrijiri, iar cu ocazia sedintelor convocate de conducere, este folosita de intreg Consiliul de administratie al spitalului. In acest fel, conducerea Spitalului de boli psihice din Borsa este mai eficienta, "sarcinile" trasate de manager se transmit mai operativ si, implicit, intregul colectiv de conducere al Spitalului devine mult mai util. Tovarasii cu functii de raspundere se pot consulta chiar si in momentele de reflectii personale ! Este un exemplu de buna organizare, de eficienta, de seriozitate si de utilitate ! Acesti vrednici tovarasi merita felicitari ! Se poate experimenta generalizarea acestei initiative interesante si la nivelul altor conduceri de spitale din Romania !

+1 (1 vot)
defu gabi
5.12.2019, 14:01:57

Se stie ca de-a lungul istoriei marile idei ale oamenilor importanti au aparut in buda... La Borsa, in forma experimentala, s-a introdus acest concept modern de sala de sedinte, unde se fac "brainstorming"-uri la cald, in mediul optim de aparitie al ideilor epocale... Sper totusi ca proiectantii au luat in calcul si un sistem de ventilatie eficient, nu de alta, dar la o sedinta mai "agitata" aerul ar putea deveni prea "dens"...

+1 (1 vot)
Coco Cocos
5.12.2019, 14:00:41

Gresit, nu la psihiatrie, ci la primarie..ma rog, acolo e acelasi lucru..

Markus Roman
5.12.2019, 14:41:20

Daca spitalul este ptr bolnavii psihic, sa stiti ca initiativa aceasta este bine venita. Cine stie ce mestereste bolnavul psihic intr-o cabina de WC si pe cine il face snitzele acolo! Eu mai stiu ca in garile din URSS erau inainte WC-uri si cu cate 10 locuri, fara niciun fel de despartitura intre ele. Mi-a zis cineva ca intr-o gara din Mosckova era un astfel de WC. Dar a fost frumos cum mi-a povestit: ,,Am dat sa intru, am deschis usa si l-am vazut pe unul stand pe vine pe buda, cu nadragii in vine. Am inchis usa imediat si m-am pus pe asteptat, sa iasa ala. Am asteptat, am asteptat, iar in timpul asta altii tot intrau. Atunci am deschis iar usa si cand m-am uitat mai bine erau vreo 6 insirati pe WC-uri".