Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Parlamentar, despre decizia Guvernului de a aloca 1 milion de euro pentru un schit de la Muntele Athos: „Bătaie de joc!”

7
8 Apr 2020 12:23:25
Autor: Corespondenţi „Adevărul”
Schitul Prodromu de la Muntele Athos. FOTO: Silviu Cluci
Schitul Prodromu de la Muntele Athos. FOTO: Silviu Cluci

În timp ce Guvernul României a lăsat spitalele luni de zile fără niciun leu pentru achiziţia de echipamente de protecţie pentru: infirmiere, brancardieri, medici, asistente, farmacişti, personalul de pe ambulanţe, s-a găsit 1 milion de euto pentru un schit românesc de la Muntele Athos, susţine parlamentarul clujean Emanuel Ungureanu.

 
„Bătaie de joc!
În timp ce Guvernul României a lăsat spitalele luni de zile fără niciun leu pentru achiziţia de echipamente de protecţie pentru: infirmiere, brancardieri, medici, asistente, farmacişti, personalul de pe ambulanţe, s-a găsit 1 milion de euto pentru un schit românesc de la Muntele Athos!(foto 1)
 
Eu şi colegii mei din USR ne-am opus prin vot! Am fost însă prea puţini...”, scrie pe Facebook parlamentarul clujean Emanuel Ungureanu. 
 
 
 
„Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătăţii, aşa arată priorităţile României!
Este inutil să vă amintesc sutele de ore filmate de mine în spitalele României şi singurătatea mea în lupta cu un sistem sanitar corupt până la măduvă! 
 Statul Român alocă anual 1 milion de euro pentru întreţinerea schitului ”Prodromu” de pe Muntele Athos. Băi, frate, băi! Nu sunt bani de măşti, nu sunt bani de terapie gratuită pentru copiii cu dizabilităţi, dar se găseşte un milione de euro în 2020 pentru un schit de pe Muntele Athos unde se trăieşte în recluziune şi rugăciune.
În timp ce poporul donează în disperare bani pentru spitale, da?”, a mai susţinut Ungureanu. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

kalu kalu
8.04.2020, 12:37:01

Comentariu considerat abuziv.

Coco Cocos
8.04.2020, 12:49:02

orbane, klause, degeaba cotizati banii romanilor...nici muntele Athos nu va mai scapa...

-1 (1 vot)
emoji
8.04.2020, 13:17:28

Vrajeala... Ca daca, erati voi la putere...nu trimiteati bani acolo.... Hai, sa ajungeti la putere, si sa desfintati cu totul legea de sprijin a cultelor, daca tot sunteti atat de corecti si pusi pe treaba.... Aia smecherie, sa vedem daca faceti fata presiunii popilor..... Acum, va dati balene in galeata pe FB.... :(

-2 (2 voturi)
stelian PREDA
8.04.2020, 14:11:50

Parlamentul,majoritar PSD a dat legea,nu inteleg reprosul la adresa altora.Chiar daca exista un temei ,,legal,, pentru suma acordata,poate era nevoie de o amanare tinand cont de situatia prezenta.

mircea miricioiu
8.04.2020, 14:18:58

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (7)