Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Imaginile din Câmpia Turzii care au determinat sesizarea din oficiu a Avocatul Poporului. Tinerii ar fi consumat un drog numit „Zombie”

0
10 Oct 2018 09:29:08
Autor: Remus Florescu
Cei doi tineri au fost filmaţi în zona gării din localitate. FOTO: Captură vide
Cei doi tineri au fost filmaţi în zona gării din localitate. FOTO: Captură vide

Imaginile cu tineri din Câmpia Turzii care s-ar fi aflat sub influenţa drogului „Zombie”, din categoria etnobotanicelor, care au dus la sesizarea din oficiu a Avocatului Poporului au fost publicate în presa locală în luna septembrie.

Doi tineri aflaţi într-o stare deplorabilă au fost surprinşi în luna septembrie în Câmpia Turzii. „Imagini terifiante, de groază, filmate azi la amiază în zona staţiei CFR Câmpia Turzii! Doi tineri, ”rupţi” de realitate, nu-şi mai pot controla corpul, după ce au îngurgitat ”otrava” despre care unii vehiculează că ”e legal” şi ”nu avem ce face”!”, a titrat publicaţia Turda News
   
 
Situaţia nu a fost sigulară în micul orăşel aflat în apropierea municipiului Cluj-Napoca. „În ultima vreme, apar înregistrări video cu tineri cu un comportament ciudat pe stradă, care par fără control, gata-gata să cadă din picioare! Se mişcă fără o direcţie clară, iar dacă îi priveşti din apropiere, îţi dai seama că sunt într-o ”altă lume”, care nu are nicio legătură cu realitatea, de parcă ar fi ”zombi”! Sunt consumatorii de ”legale”, ”prafuri” sau ”droguri” tot felul de prafuri cu efecte halucinogene, din clasa drogurilor, care sunt comercializate ”la negru” de grupări din Câmpia Turzii şi Turda!”, mai artă publicaţia citată. 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii