Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Incendiu la fosta fabrică de bere din Cluj. Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate din zonă, iar trei autospeciale au intervenit la faţa locului

0
22 Nov 2017 20:44:29
Autor: Ştefan Lică
Un incendiu a izbucnit în această seară la subsolul fabricii de bere din Cluj. FOTO: ISU Cluj
Un incendiu a izbucnit în această seară la subsolul fabricii de bere din Cluj. FOTO: ISU Cluj

Pompierii clujeni au fost solicitaţi să intervină, în această seară, pentru a stinge un incendiu izbucnit la fosta fabrică de bere. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Cluj au reuşit să localizeze incendiul, iar situaţia a revenit sub control.

UPDATE 20.55. Reprezentanţii ISU aflaţi la faţa locului susţin că incendiul a fost localizat şi va fi stins în scurt timp. S-a confirmat şi că incendiul a izbucnit la subsolul clădirii. ”E vorba de subsolul imobilului, o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi unde era amenajat un atelier de producţie boxe auto. Am evacuat din cladire aproximativ 70 de persoane, incendiul e localizat, iar situaţia se află sub control”, a declarat Ciprian Cornea, reprezentant al ISU, pentru Adevărul.
 
UPDATE: 20:30. „Ultimele informaţii sunt că ardea subsolul clădirii, iar două autospeciale şi 10 cadre se află la faţa locului şi intervin. O a treia autospecială cu apă urma să ajungă acolo, pentru a le acorda spijin. Deocamdată nu ştim exact circumstanţele şi nu ştim cât de mari sunt pagubele”, a afirmat Ciprian Cornea, reprezentant ISU Cluj.
 
Mai multe persoane se găseau, în această seară, într-o sală de sport situată în apropierea imobilului care a luat foc. Maximilian Bute, unul dintre tinerii aflaţi la sala Beyond, susţine că a anunţat la pompieri faptul că o clădire a luat foc. ”Jandarmii nu au evacuat o sală de sport aflată chiar lângă locul unde ardea deja. Am ieşit noi de la sala Beyond, după ce am sunat la pompieri. Ne-au zis nouă să ieşim, dar mai era o sală cu intrarea lângă clubul Midi, iar sala aia se află chiar lângă locul unde ardea. Ei nu ştiau, noi le-am zis să iasă”, a declarat Bute.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările