Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

La Cluj se aleg pugiliştii de la juniori care vor face parte din lotul olimpic al României la Campionatele Europene

0
7 Apr 2014 17:51:57
Autor: Florina Pop
Box FOTO: insport.ro
Box FOTO: insport.ro

Finala Campionatului Naţional de Box pentru Juniori 2014 începe de mâine, 8 aprilie, de la ora 16.00, cu meciurile eliminatorii, acestea desfăşurându-se şi în ziua următoare, 9 aprilie 2014, de la aceeaşi oră.

Semifinalele Campionatului Naţional de Box pentru Juniori vor avea loc în zilele de 10 şi 11 aprilie, tot de la ora 16.00, iar finala - sâmbătă, 12 aprilie, ora 10.00. Meciurile de box se vor desfăşura în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din localitatea Cluj-Napoca.

La eveniment sunt aşteptate personalităţi din lumea boxului românesc precum: Leonard Doroftei -preşedinte al Federaţiei Române de Box şi fost campion mondial WBA la categoria semi-uşoară, Francisc Vaştag - vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box, primul boxer român care a câştigat centura supremă la categoria sa şi multiplu campion mondial de box amator, Vasile Câtea - vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box şi preşedintele Colegiului Central de Arbitri, Valentin Vrânceanu - antrenor federal şi Titi Tudor - antrenor de lot juniori.

Gala va reuni un număr de 160 de pugilişti de la 40 de cluburi sportive din ţară. Câştigătorii competiţiei vor reprezenta lotul olimpic al României la Campionatele Europene. 

Manifestarea este organizată de Asociaţia Judeţeană de Box Cluj, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj, Consiliul Judeţean Cluj.

Mai puteţi citi:

Burleanu, „în corzi“: „Acest fătălău securist s-a pus cu Generaţia de Aur. E un puşti obraznic, un neica-nimeni“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii