Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Mesajul judecătorului Danileţ pentru participanţii la Electric Castle: „Distracţie maximă şi ... să nu ne vedem! Sunt de serviciu la arestări“

2
18 Jul 2019 19:11:21
Autor: Remus Florescu
Judecătorul Cristian Danileţ. FOTO: Adevărul
Judecătorul Cristian Danileţ. FOTO: Adevărul

Judecătorul clujean Cristian Danileţ a transmis un mesaj pe Facebook tinerilor din toată ţara care participă zilele acestea la Electric Castle. Magistratul a susţinut că încă avem sunt de soluţionat la Tribunalul Cluj cazuri cu spectatori de anul trecut de la Eelectric Castle, care au fost prinşi având asupra lor substanţe interzise.

„E o saptămână importantă: sunt de „serviciu la arestări”, adică soluţionez propunerile de luare a măsurilor preventive pentru omor, corupţie, deţinere şi tragic de droguri, trafic persoane. Ah, da, şi începe un important festival de muzică la Cluj. Păi, eu vă urez distracţie maximă şi...să nu ne vedem!
PS. Încă avem de soluţionat la Tribunalul Cluj cazuri cu spectatori de anul trecut de la E.C. care au fost prinşi având asupra lor substanţe interzise. Pe toţi care ajung în faţa mea îi întreb dacă le-a plăcut festivalul şi dacă mai merg şi altădată. 
#iloveruleoflaw, #sayNOtodrugs”, a postat judecătorul Cristian Danileţ pe Facebook. 
 
 
Citeşte şi
 
 
Fanii Electric Castle fac glume pe seama Poliţiei Române: „Când a fost vorba de o tonă de coca aţi trimis echipaje a doua zi. Acum, în schimb, la EC, faceţi spectacol”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Gicu Gicu
18.07.2019, 21:34:21

da-l in pana mea. sa il aduc acum cum da din cioc dupa decizia CCR de a respinge cererea de revizuire a constitutie, sa il aduc acum cum da din cioc ca s-a facut referendum pedegeaba, ca s-au aruncat cu banii la gunoi. sa il aud acum pe franzelar cum mai boscorodeste..dar nu, nu mai auzi nimic de el acum, acum nu are nici o problema, acum e topicuri mai fine gen electric castle

-1 (5 voturi)
Hoher Herman
19.07.2019, 03:36:08

Imberbu asta (cateva fire) nu se mai maturizeza?

-1 (1 vot)