Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Motivul halucinant pentru care a fost amendat un preot: „A spus că îmi ia familia şi mi-o duce în rai” FOTO

22
28 Feb 2021 10:21:53
Autor: Remus Florescu
Jandarmii l-au amendat pe preot cu 2.000 de lei. FOTO: Arhivă
Jandarmii l-au amendat pe preot cu 2.000 de lei. FOTO: Arhivă

O amendă de 2.000 de lei a primit un preot din cauză că i-ar fi blestemat, spun jandarmii care l-au avertizat în legătură cu faptul că care nu purta mască.

Un preot care se afla, zilele trecute, în zona gării din Cluj-Napoca pentru a-şi conduce copiii la tren a fost oprit de un echipaj de jandarmi pentru că nu purta mască.

După ce a fost legitimat, jandarmii s-au limitat să-i dea un simplu avertisment, nu şi amendă. Încântat de bunăvoinţa oamenilor legii, preotul li s-a adresat recunoscător cu formularea: „vă doresc să ajungeţi în Rai cu toată familia”, relatează Ziarul Făclia.

Procesul verbal al amenzii primite de preot. FOTO: Arhivă personală

Jandarmii au interpretat vorbele părintelui drept un blestem. În consecinţă i-au aplicat o amendă de 2,000 de lei, iar în procesul-verbal întocmit au consemnat alături de menţiunea legată de lipsa măştii de protecţie şi fraza „şi a spus că îmi i-a familia şi mi-o duce în Rai”.

Preotul va contesta amenda. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

Victor Nagy
28.02.2021, 10:55:55

" Jandarmii au interpretat vorbele părintelui drept un blestem. În consecinţă i-au aplicat o amendă de 2,000 de lei, iar în procesul-verbal întocmit au consemnat alături de menţiunea legată de lipsa măştii de protecţie şi fraza „şi a spus că îmi i-a familia şi mi-o duce în Rai”.'" Ce asteptari sa ai de la semenii lui Godina ? ! Daca au muschi si uniforma ... ce altceva mai trebuie .

-5 (7 voturi)
elfu
28.02.2021, 11:03:13

cred ca e gresit ce spuneti dumneavoastra.... presa insinueaza si insista pe faptul ca preotul este un ingeras iar tot ce spune o spune cu titlul de binefacere... o persoana care nu poata masca de obicei o face pentru sfidarea regulilor generale si nu cred ca preotul respectiv pus si simplu a uitat sa poarte masca (se mai intampla). Cred ca expresia a fost folosita cu alt sens decat cel insinuat de catre presa si nu cred ca jandarmii ar trebui blamati.

-3 (19 voturi)
elfu
28.02.2021, 11:10:33

ai gresit ( si este evident ca e asa), ai primit avertisment zici multumesc si mergi mai departe.... cred ca asta ar fi normalitatea - orice alte vorbe (de duh sau nu) nu isi au rostul...

-7 (17 voturi)
Victor Nagy
28.02.2021, 11:21:04

"Cred ca expresia a fost folosita cu alt sens decat cel insinuat de catre presa " Am mai cunoscut persoane care nu iau de bun ceea ce spui .... ci ceea ce considera ei ca ai vrut sa spui . Cred ca fenomenul este descris in cartile de medicina , psihologie , psihiatrie . Astept cunoscatorii sa se pronunte .

-3 (7 voturi)
Salajeanu Nicolae
28.02.2021, 11:25:17

Dl. Nagy! Dvs.cun înțelegeți spusele popii? Io, ca profan, am inteles ca o spus sa moara si ei si familiile lor. Luminati-ne! Dacă vă spunea asa ceva dvs. ii pupati mana?

-2 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările