Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Motivul pentru care o româncă moartă în Spania nu poate fi adusă în ţară. „Apelez la prietenii noştri pentru un gram de umanitate“

1
1 Apr 2020 14:16:53
Autor: Ştefan Lică
Gabriela a murit la 45 de ani, departe de ţară şi de cei dragi
Gabriela a murit la 45 de ani, departe de ţară şi de cei dragi

Familia unei românce moarte din cauza unui anevrism nu are resursele financiare pentru a scoate de la morgă trupul femeii. În disperare de cauză, rudele şi apropiaţii victimei au făcut un apel pentru a strânge suma necesară.

Gabriela Latcan Gherasim a murit zilele trecute în Spania, iar cauza decesului este, potrivit medicilor spanioli, un anevrism cerebral, notează Ştiri Diaspora. Acum, familia ei ar vrea să aducă în România măcar urna cu cenuşa româncei, însă costurile sunt enorme. O prietenă a Gabrielei a anunţat că ar fi nevoie de 7.500 de euro pentru repatrierea trupului neînsufleţit, bani pe care familia nu-i are.
 
„Prea tânără şi plină de viaţă... ne-ai lăsat pe toţi consternaţi de dispariţia ta, erai un suflet iubitor şi săritor şi bun pentru toţi. Astăzi apelez la toţi prietenii noştri un gram de umanitate, a murit în spital în Guadalajara de un anevrism şi fratele şi soţul nu o pot scoate de la morgă întrucât costurile sunt destul de ridicate. E nevoie de suma de 7500 de € pentru a putea fi scoasă şi incinerată, în condiţiile în care suntem acum obligaţi cu Coronavirus. Apelez la bunătatea fiecăruia dintre voi să punem mâna de la mână să putem ajuta să o scotem de la morgă. Cea mai mică donaţie este binevenită şi mulţumită de noi pentru voi toţi. Contul bancar ES53 2038 4404 7930 0045 7518 este al fratelui, Sorin Gherasim“, a scris pe Facebook Daniela, una dintre prietenele Gabrielei.
 
„De astăzi, draga noastră prietenă Gabriela Gherasim a devenit un înger! Dumnezeu să te odihnească în pace! Dragii mei prieteni, vecini, haideţi băieţi şi fete, mâna de la mână. Puţin câte puţin să ajutăm familia să scoată cadavrul de la morgă şi sa poată avea o înmormântare creştinească ca la ortodocşi! Vă mulţumesc tuturor! Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile!“, a completat o altă apropiată a femeii. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Lucas Kimberly
1.04.2020, 14:36:58

https://kkiss.club - site minunat de întâlniri pentru аdulții саrе dоrеsс să găsеasсă un partеnеr cаrе să fаcă sех

-1 (1 vot)