Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

O şcoală privată de top din România oferă 3 burse de excelenţă. Cine poate beneficia de ele şi ce trebuie să cuprindă dosarul de înscriere

0
22 Feb 2020 12:45:23
Autor: Ştefan Lică
Actualii elevi bursieri din Transylvania College. FOTO: Transylvania College
Actualii elevi bursieri din Transylvania College. FOTO: Transylvania College

Transylvania College, o şcoală privată din Cluj acreditată Cambridge, va acorda şi în acest an trei burse de excelenţă unor tineri din România.

Reprezentanţii Transylvania College din Cluj-Napoca anunţă că pun la dispoziţie trei burse de excelenţă pentru elevii care în prezent sunt în clasa a VIII-a. Bursele acoperă întreaga perioadă a liceului. 
 
Elevii interesaţi se pot înscrie până pe data de 15 martie 2020. Pentru înscriere este necesară depunerea unui dosar care să conţină un formular completat, un eseu, o scrisoare de recomandare din partea unui profesor şi o scrisoare din partea părinţilor. Următorul pas este susţinerea unui examen, iar cei care trec şi de această etapă vor participa la un interviu în limba engleză. 
 
Reprezentanţii şcolii informează că orice elev de clasa a VIII-a de la orice şcoală de stat sau privată se poate înscrie în competiţia pentru programul burselor de excelenţă. Puteţi afla mai multe detalii despre programul de burse de pe site-ul şcolii. Până acum, programul de burse al şcolii a susţinut peste 100 de elevi. 
 
Liceul se desfăşoară integral în limba engleză la Transylvania College, urmează curriculum-ul britanic şi se încheie cu susţinerea examenelor Cambridge A-Levels, echivalente ale BAC-ului. Acestea sunt recunoscute pentru admiterea la facultate în 150 de ţări, inclusiv în România. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii