Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Parcul Central a fost reabilitat după Untold. Organizatorii festivalului au investit 1 milion de lei

1
22 Aug 2019 18:50:55
Autor: Remus Florescu
Zona verde din parc a fost refăcută. FOTO: Untold
Zona verde din parc a fost refăcută. FOTO: Untold

Organizatorii Untold au plătit 1 milion de lei pentru reabilitarea zonelor din Parcul Central deteriorate în urma festivalului care a avut loc la începutul lunii.

„Lucrările de înfrumuseţare şi reamenajare a Parcului  Central sunt finalizate în proporţie de peste 90 %. Organizatorii UNTOLD şi-au respectat promisiunea făcută comunităţii şi, cu toate că lucrările urmau să fie finalizate doar la finele lunii august, acestea au fost realizate într-un timp mai scurt, Parcul Central reluându-şi deja activitatea, cu un aspect nou. Zilele trecute au putut fi văzuţi în parc, sute de clujeni, de la tineri până la familii cu copii, cu toţii bucurându-se de verdeaţa şi liniştea parcului”, se arată într-un comunicat de presă trimis de organizatori. 
 
Organizatorii mai arată că „pe lângă lucrările de reamenajare a Parcului Central, pe o suprafaţă de 10.000 mp, necesare în urma folosirii parcului în cele 4 zile de festival, organizatorii UNTOLD au decis să facă şi o extra-investiţie în înfrumuseţarea a altor peste 50.000 mp din parc, suprafaţă folosită, an de an, de întreaga comunitate. Aceste lucrări au fost schimbarea unor porţiuni de gazon, supraînsămânţare, toaletare vegetaţie şi până la amenajări peisagistice.”
 
„Festivalul UNTOLD a contribuit la înfrumuseţarea parcului şi prin decoraţiuni sau mobilier urban, cum ar fi decorarea Foişorului, amplasarea unor elemente decorative care împrejmuiesc fântâna din faţa Cazinoului şi a mobilierului multifuncţional realizat în parteneriat cu ENGIE, care este folosit de clujeni atât ca spaţiu de relaxare, cât şi ca locaţie de încărcat dispozitive electronice. Investiţia se ridică la suma totală de peste 1 milion de RON”, mai arată aceştia. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adrian Foangǎ
22.08.2019, 19:08:58

Marete realizari la kolosvary. :)) Geme clujul ala de prosti...