Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Peripeţiile unui pensionar austriac cu trei românce. „Credea că va trăi aventura vieţii, dar totul a devenit un coşmar”

9
3 Oct 2020 11:00:18
Autor: Ştefan Lică
Pe lângă cele trei românce, poliţiştii au reţinut şi un bărbat, român şi el. FOTO Krone
Pe lângă cele trei românce, poliţiştii au reţinut şi un bărbat, român şi el. FOTO Krone

Un austriac în vârstă de 66 de ani a cunoscut trei românce, de 24, 25 şi 48 de ani. Convins că va trăi aventura vieţii sale, bărbatul a omis un singur lucru.

Trei femei şi un bărbat, toţi de naţionalitate română, au fost acuzaţi de Poliţia Graz că au sechestrat şi jefuit un pensionar austriac.
 
Potrivit publicaţiei austriece Krone, femeile i-au câştigat uşor încrederea seniorului şi l-au atras într-o capcană. Bolnav, austriacul nu a realizat ce puneau acestea la cale atunci când l-au invitat să se distreze împreună într-un apartament, aşa că s-a grăbit să accepte invitaţia. Numai că petrecerea a fost întreruptă de un alt bărbat, care alături de cele trei femei, l-a sechestrat pe pensionar.
 
Timp ce câteva aproape două luni, de la începutul lunii august, românii l-au ţinut prizonier pe acesta. În tot acest timp, românii au retras în mod repetat bani din contul său bancar. În total, austriacului I s-au sustras zeci de mii de euro din cont.
 
Până la urmă, norocul bărbatului a fost că mai mulţi vecini, care îl văzuseră pe timpul verii de mai multe ori în compania româncelor, au intrat la bănuială după ce acesta a dispărut subit şi nu a mai fost găsit în apartamentul său. Vecinii au anunţat poliţia, iar investigaţia i-a dus pe oamenii legii la apartamentul româncelor, unde l-au găsit pe austriac. Acesta le-a spus oamenilor legii că a fost sechestrat, timp în care a fost tratat foarte bine. 
 
O parte din banii sustraşi de pe cardul acestuia au fost găsiţi, în numerar, în casă. Nu s-a descoperit încă unde sunt restul banilor, dar, între timp, cei patru români au fost arestaţi preventiv, iar acum sunt închişi la penitenciarul Graz-Jakomini.
 
Vă mai recomandăm
 
O româncă de 18 ani, acuzată în Anglia de uciderea unui campion de dans. A folosit „Respiraţia Diavolului” pentru a-l jefui
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Hoban Razvan
3.10.2020, 11:15:15

Din opera jurnalismului romanesc: "Timp ce câteva aproape două luni" - al patrulea paragraf. Si ne mai miram ca suntem ultimii din Europa la orice?

+4 (4 voturi)
Bibi Loi
3.10.2020, 11:28:41

A devenit un chin sa citesc articolele astea pline de greseli. SH loveste din nou.

-6 (18 voturi)
Flogea Aurelu
3.10.2020, 13:56:26

Bibi Loi haha, nu-i asa? Si cand le atragi atentia iti dau ban.

+1 (1 vot)
Musceleanu
3.10.2020, 12:24:06

Podoabele Romanii performeaza peste hotare .....😂 Renumele nostru este ... ASIGURAT ✔

-1 (3 voturi)
OmTacut
3.10.2020, 12:55:02

Din pacate, Europa Occidentala este plina de asemenea indivizi veniti din Romania. Sunt peste 400 de detinuti romani in inchisorile austriece dintr-un total de 8400 de detinuti. In topul detinutilor straini din Austria: Romania, Ungaria, Nigeria, ex Iugoslavia, Link: https://prisonstudies.org/country/austria https://www.justiz.gv.at/file/2c9484853e44f8f9013ef9d9e2b928dd.de.0/correctional_services_2016_download.pdf?forcedownload=true

-2 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările