Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Personalul medical din prima linie a luptei cu COVID -19 va fi distins cu titlul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj

0
3 Dec 2020 15:44:36
Autor: Ştefan Lică
Cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj vor fi recompensate de CJ Cluj.
Cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj vor fi recompensate de CJ Cluj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, anunţă că insistiţia pe care o conduce va acorda titlul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – „Clujean de Onoare” tuturor cadrelor medicale clujene aflate în prima linie a luptei cu COVID -19.

Alin Tişe a lăudat personalul medical implicat în lupta cu pandemia şi spune că efortul acestora merită recompensat.
 
„În semn de firească recunoştinţă pentru EROII ÎN ALB, cei care de circa nouă luni luptă pentru combaterea acestui virus şi pentru menţinerea sub control a situaţiei, vom acorda această distincţie din partea forului administrativ judeţean medicilor din spitalele clujene COVID şi suport COVID. 

Ne exprimăm în acest fel, în numele clujenilor, admiraţia sinceră, aprecierea şi mulţumirea pentru efortul greu de imaginat, pentru dăruirea şi puterea de sacrificiu de care au dat dovadă aceşti nobili slujitori ai profesiei medicale. 
În tot acest timp, greul luptei împotriva noului coronavirus a fost dus de spitalele subordonate Consiliului Judeţean, respectiv de spitalele de Boli Infecţioase, de Pneumoftiziologie, de Recuperare şi de Copii, motiv pentru care cunosc cu exactitate atât greutăţile cu care s-a confruntat personalul medical cât şi modul cu adevărat remarcabil în care s-a comportat, răspunzând adecvat aşteptărilor clujenilor şi provocărilor momentului. 

Fără îndoială, ei sunt adevăraţii eroi ai Clujului zilelor noastre, e firesc ca spre ei să se îndrepte recunoştinţa şi admiraţia noastră”, a spus Tişe.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările