articolul anterior articolul urmator

Povestea şoferiţei din România ajunse imaginea unei companii de transport din Elveţia. Şi-a petrecut jumătate din viaţă la volanul TIR-ului pe şoselele Europei

31
22 Jul 2018 06:22:23
Autor: Ştefan Lică
Crina Luncian se simte în largul ei la volanul unui autobuz lung de 18 metri FOTO: Arhivă personală
Crina Luncian se simte în largul ei la volanul unui autobuz lung de 18 metri FOTO: Arhivă personală

31 Comentarii

stelian PREDA
22.07.2018, 10:15:22

Mi-a placut mult aceasta ,,poveste,,si am sentimente de admiratie pentru aceasta persoana,care chiar daca este realizata in afara tarii cred ca totusi sufera de singuratate si oarece neimplinire deoarece parca nu-si gaseste locul si atunci se urca la volan si uita.Mi-ar placea sa aflu ca si-a intemeiat o familie si ca s-a oprit din ,,peregrinari,,ca in final fiecare v-a constata ca lumea si pamantul este in esenta cam la fel peste tot iar amintirile in cea mai mare parte se pierd.Poate niste urmasi ar fi totusi mai importanti...zic si eu.

+7 (9 voturi)
Kola Koka
22.07.2018, 10:30:17

Mare smecherie. La 16 ani manata de aventura fuge de acasa si petrece 4 ani intr-un lupanar. Face numeroase aventuri cu diversi si ajunge sa lucreze pe tiruri. Stiti si barbatii soferi de tir au nevoie de.... Sufera deformari ale buzelor si se transfera la autobuze.

-17 (21 voturi)
Alexandre
22.07.2018, 11:12:26

De ce trebuie sa vorbim urat despre oameni pe care nu-i cunoastem ? O femeie care-si castiga banii cinstit, fara sa fure de la nimeni. Face ce-i place si practica o meserie practicata de barbati. Nu vad in asta un motiv de ranchiuna, in definitiv pe cine deranjeaza femeia asta? Singurul lucru ce i-ar putea fi reprosat este ca in prima poza fumeaza la volan, dar avand in vedere ca totusi tine mana pe volan si avand in vedere CV-ul de sofer profesionist, (deci o viata la volan), ii putem trece cu vederea acest mic viciu, un rasfat pentru soferii fumatori in lungile lor drumuri pe autostrazi.. In rest, felicitari ca si-a gasit vocatia , ca munceste cinstit, facand doar ceea ce-i place.

+8 (10 voturi)
Lupul Sur
22.07.2018, 11:16:22

Domnule ....... banuiesc ca si eu as putea, fara sa va cunosc, sa fac o caracterizare si sa scriu povestea vietii dumneavoastra. Nu o fac nu de frica sau din respect pentru persoana voastra ci din respect pentru mine. Si apoi domnule draga restul este doar vorbarie. Ca de cum este vorba prin popor , cei sapte ani de acasa se vad imediat . O zi buna sa am.

+9 (11 voturi)
micky mouse
22.07.2018, 11:24:36

@Kola Koka Scrie clar ca a plecat de acasa dupa ce i-au murit ambii parinti. A plecat de nevoie nu "manata de aventura". Dumneata esti exemplul tipic al cocalarului roman: prost de bubuie si rupt in fund dar se crede atotstiutor si judecatorul semenilor sai. Mi-e mila de tine...

+10 (12 voturi)