Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Preşedintele Klaus Iohannis s-a apucat de golf. El şi-a comandat echipament profesional de la un magazin din Cluj

0
22 Jul 2017 12:19:38
Autor: Remus Florescu
Soţii Iohannis cu fondatorii Transilvania Golf Club, Octavian şi Mihaela Damian. FOTO: Transilvania Golf Club
Soţii Iohannis cu fondatorii Transilvania Golf Club, Octavian şi Mihaela Damian. FOTO: Transilvania Golf Club

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au fost în vizită la Transilvania Golf Club, un club de golf aflat la 19 kilometri de Cluj-Napoca, ocazie cu care şi-a comandat echipament profesional pentru practicarea acestui sport. În aceeaşi zi, preşedintele a luat masa la un restaurant din oraş.

Preşedintele Klaus Iohannis se apucă serios de golf. La începutul săptămânii, el a vizitat clubul de golf din comuna Sânpaul, aflată la 19 km de Cluj. El nu a jucat, dar şi-a comandat de aici echipament profesional de golf  fabricat în Marea Britanie de o companie americană. Aici există singurul magazin de golf din România aflat în incinta unui club de golf – Golfstore.
Proprietarii Transilvania Golf Club au postat, luni, o fotografie pe pagina de Facebook cu preşedintele Iohannis şi soţia acestuia, cu următorul mesaj: „Vizita Presedintelui a doua zi dupa President's Day. Mulţumim de vizită, vă dorim succes şi "Play your Best”.
 
TRANSILVANIA GOLF CLUB este o asociaţie nonprofit al cărei scop este facilitarea practicării golfului de către membrii şi simpatizanţii săi, a tuturor celor interesaţi, promovarea golfului ca sport, sprijinirea performanţei în golf precum şi crearea facilităţilor necesare practicării acestuia. Popularizarea valorilor şi a spiritului golfului este de asemenea un obiectiv permanent pentru noi.

Familia Iohannis la restaurantul „Casa Boema”. 


În aceeaşi zi a luat masa la un restaurant din oraş 

 
„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, ne-a făcut o surpriză şi a luat masa la Casa Boema! Îi multumim mult pentru alegere!”, au postat, luni, pe pagina de Facebook reprezentanţii restaurantului „Casa Boema” din Cluj-Napoca. “A fost într-o vizită privată”, a declarat pentru „Adevărul” preşedintele PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea, pentru „Adevărul”.
 
Citeşte şi
 
Preşedintele României, Klaus Iohannis, fotografiat într-un restaurant din Cluj
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările