Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea: ”Am votat pentru un nou început. 25 de ani i-am pierdut certându-ne între noi”

1
11 Oct 2015 15:03:33
Autor: Florina Pop

Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, a votat în jurul orei 14.00 la secţia de vot amenajată în incinta cabinetului său parlamentar. Aceasta a declarat că a votat ”pentru continuitate şi pentru un nou început”.

”Am votat pentru continuitate şi pentru un nou început. Faptul că alegem preşedintele viitorului PSD prin vot deschis este exterm de important pentru stimularea democraţiei participative. Fiecare membru are ocazia să-şi exprime opţiunea dacă doreşte sau nu să-l susţină pe candidatul pe care îl avem în acest moment. Acum, Liviu Dragnea e opţiunea pe care o avem în acest moment, e important pentru unitatea partidului partea de organizare care urmează pentru alegerile de anul viitor şi pentru proiectul de deschidere a partidului, elaborarea unui proiect pentru România viitorilor 25 de ani. Alţi 25 de ani i-am pierdut certându-ne între noi şi neîncercând să colaborăm mai bine pentru un poriect de ţară extrem de serios şi pe care fiecare dintre noi, indiferent de cine ajunge la guvernare să-l urmeze astfel încât să ne atingem nişlte obiective de ţară şi nu doar de interese de grup”, a declarat deputatul Aurelia Cristea, liderul PSD Cluj-Napoca.

În opinia acesteia, chestionarul primit azi de membrii PSD care au votat este o idee excelentă deoarece este un mod prin care se adună toate informaţiile, opiniile care pot fi şi critice, în aşa să aibă o imagine foarte clară a modului în care este privit PSD, în care este privită guvernarea, administraţia locală, care sunt nevoile şi aşteptările pe carele au membrii de partid şi oamenii simpli.

Întrebată dacă este sănătos să existe un singur candidat la funcţia de preşedinte la un partid care se respectă, Aurelia Cristea, liderul PSD Cluj-Napoca, a răspuns: ”Este sănătos să voteze fiecare coleg şi să arătăm că fiecare dintre ei contează. Opţiunea de a candida la funcţia de preşedinte este a fiecăruia dintre cei care îşi doresc. Acum avem un singru candidat, pe viitor poate vom avea 5 candidaţi”.

Până în jurul orei 15.00, 74 de oameni au votat la secţia amenajată în cartierul Gheorgheni.

Mai puteţi citi:

Chestionar cu 11 întrebări primit la urne de votanţii lui Liviu Dragnea: „Cunoaşteţi numele Preşedintelui organizaţiei PSD din localitatea dumneavoastră?“

Preşedintele PSD Cluj după ce a votat: ”Liviu Dragnea trebuie să fie un preşedinte mai bun pentru că partidul are nevoie”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

ionescu
11.10.2015, 22:44:50

si urmatorii 25 o sa ii pierdeti ptr a intelege de ce v-ati certat 25 de ani, deja S din psd spune totul despre voi.

Modifică Setările