articolul anterior articolul urmator

Profesor islamolog din Cluj - mituri spulberate despre musulmani. Ce sunt, de fapt, Sharia, războiul sfânt şi cele 70 de fecioare care îi aşteaptă în rai

100
6 Oct 2015 18:22:24
Autor: Remus Florescu
Marius Lazăr este unul dintre cei mai importanţi specialişti români în Islam.
Marius Lazăr este unul dintre cei mai importanţi specialişti români în Islam.

100 Comentarii

x cogito ergo sum
6.10.2015, 18:45:00

Asteptam sa gasesc raspunsul la o singura intrebare .Nu atatea explicatii ca islamul este interpretat prost de unii credinciosi si de aici se ajunge la extremism si violenta . Sunt atat de satul de placa asta incat o stiu pe de rost Mai frate profetul Mahomed insusi a fost extremist sau nu ? Aceasta-i intrebarea de baza . A fost tolerant cu cei de alte religii politeiste din jurul sau ? A purtat razboaie cu ei razboaie adevarate cu arme adevarate si a varsat sange de om ? Din ce-am citit despre el stiu ca a facut razboaie si a ucis oameni poate nu personal dar din porunca lui. Concluzia logica pe care o trag este ca din moment ce intemeietorul unei religii este criminal si religia intemeiata de el se bazeaza pe extremism si violenta .

+35 (47 voturi)
Teodorescu Emanuel
6.10.2015, 19:16:15

Auzisem candva urmatoarea afirmatie: Coranul nu se poate interpreta. Nu este admis. Daca s-ar pune in aplicare anumite legi musulmane ca aceea a taierii mainilor care fura, ma intreb cu ce-or mai vota politicienii nostrii. Ne lasa tara fara legi domle. Invazia musulmana se demonstreaza in ideea de a construi o mega moschee la Bucuresti, cica cu banii turcilor, dar tu nu ai nici un drept sa construiesti o Biserica in Turcia. Noi cum suntem obisnuiti sa vindem orice in utimul timp ne-au mai ramas doua lucruri: pamantul si pe Dumnezeu. Cred ca am fi in stare sa-l vindem si pe Domnezeu chiar daca suntem un pic musulmani, adica monoteisti,

+16 (26 voturi)
Radu Mircea
6.10.2015, 19:26:29

Comentariu considerat abuziv.

cxt
6.10.2015, 19:44:34

Radu, da un click pe numele autorului sa vezi ce texte a mai scris (e acelasi individ care a scris la modul cel mai batjocoritor despre protestul impotriva islamizarii Romaniei de sambata trecuta si despre interviul cu Călin Mărincuş) Redactorii acestui site zis ca respecta libertatea de exprimare, insa am vazut de o gramada de ori ca - cenzureaza linkuri cu petitii impotriva imigrantilor, in timp ce linkuri cu petitii pro sunt neatinse - comentarii cu linkuri si pareri incomode (dar fara sa incalce regulile) sunt sterse, iar comentariile cu injuriile pro-imigrantilor si pro-islamistilor sunt lasate in pace - se chinuie sa gaseasca o stire cat de mica care ar putea lasa impresia ca europenii sau romanii sunt intoleranti, dar despre crime oribile comise de imigranti publica ceva foarte rar sau cu o mare intarziere. Pe voi redactorii acestui site va intreb ce urmariti cu aceasta abordare atat de evident neechilibrata, care este agenda voastra?

+27 (43 voturi)
cxt
6.10.2015, 19:07:02

Am citit inceputul si m-am lamurit ca e doar un alt articol din sirul lung de propaganda pro-islamista de pe adevarul.ro Da, stim ca nu toti musulmanii sunt rai, la fel de bine cum nu generalizam chestiuni negative despre nici o masa de oameni sau un popor. Dar in loc sa condamnati persecutarea si genocidul ne-musulmanilor de catre musulmani de la inventia ideologiei islamice si pana azi, veniti in fiecare zi cu articole din-astea de spalare pe creier "musulmanii nu sunt rai, restul lumii nu intelege" etc etc. Mai degraba cititorii ar trebui sa vada clipul acesta, care explica cu referinte concrete de ce are loc persecutarea crestinilor la nivel global de catre musulmani https://youtu.be/GxUGs1zmFeQ (Daca comentariul e sters, il voi reposta de cate ori e nevoie)

+11 (19 voturi)