Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

S-a furat ambulanţa. O echipă medicală aflată în misiune în centrul Clujului a rămas fără maşină

1
31 Aug 2014 09:56:54
Autor: Remus Florescu
Ambulanţa a fost recuperată. FOTO: Adevărul
Ambulanţa a fost recuperată. FOTO: Adevărul

Şoferul unei ambulanţe aflate, sâmbătă, în jurul orei 13.30, la o intervenţie pe strada Dacia din Cluj-Napoca a constatat că un bărbat s-a urcat în maşină şi a plecat. Acesta a fugit după autoutilitară şi a reuşit s-o recupereze în timp ce  infractorul aştepta la semafor.

Sâmbătă, în jurul orei 13.30, un angajat al unei unităţi medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a sesizat faptul că, autospeciala pe care îşi efectua serviciul, i-ar fi fost sustrasă de către o persoană de sex masculin. În fapt, bărbatul, şofer al autospecialei de ambulanţă, a relatat organelor de poliţie faptul că, aflându-se la o intervenţie pe strada Dacia, din municipiul Cluj-Napoca, a lăsat autovehiculul cu motorul pornit şi cu cheia în contact. În acest context, un bărbat care se afla în zonă, s-ar fi urcat în autospecială şi s-ar fi deplasat cu aceasta circa 150 de metri.
 
L-a prins la semafor 
 
Şoferul a reuşit să ajungă autospeciala la semaforul aflat la intersecţia străzilor Dacia cu Horea. Astfel, a intrat în posesia acesteia, luând cheile din contact, moment în care bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, a coborât din autovehicul şi a plecat de la faţa locului. În urma incidentului, şoferul autospecialei a anunţat organele competente cu privire la cele întâmplate şi şi-a continuat misiunile, neexistând prejudicii în cauză. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul, precum şi pentru identificarea persoanei în cauză şi luarea măsurilor legale faţă de aceasta.
 
 
Citeşte şi 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Hatru
1.09.2014, 10:57:45

Ardelenii cei rapizi !!!

Modifică Setările