Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Trei zile magice pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, la prima ediţie Cluj Folk Fest

0
18 Jun 2021 19:30:05
Autor: Remus Florescu
Sala plină în prima seară de Cluj Folk Fest. FOTO: Cluj Flok Fest
Sala plină în prima seară de Cluj Folk Fest. FOTO: Cluj Flok Fest

Sala de spectacole „Dumitru Fărcaş” a Casei de Cultură a Studenţilor a fost plină în prima seară a celui mai nou festival din oraş: Cluj Folk Fest. Festivalul continuă cu alte două seri magice pentru iubitorii de folk.

 Vineri, 17 iunie, debutează prima ediţie a Cluj Folk Fest, care aduce pe scena sălii de spectacole „Dumitru Fărcaş” a Casei de Cultură a Studenţilor, în weekend-ul 18-20 iunie 2021, 15 dintre cei mai importanţi şi apreciaţi artişti din România.

Astfel, clujenii care vor veni în acest weekend la Cluj Folk Fest vor avea ocazia să îi asculte, live, pe Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Magda Puşkaş, Dinu Olăraşu, Daniel Iancu, Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Ducu Bertzi, Cristi Dumitraşcu, Florin Săsărman, Cosmin Vaman & SPAM, OCRU, Fără Zahăr şi Ţapinarii. 
În urma reglementărilor oficiale anunţate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) cu privire la pandemia de coronavirus, numărul de locuri este limitat în sala "Dumitru Fărcaş" a Casei de Cultură a Studenţilor, iar toţi participanţii vor trebui să respecte regulile de protecţie sanitară, să păstreze distanţarea socială şi să poarte mască de protecţie pe toată durata spectacolului.
 
Concertele vor începe la ora 18:30, iar accesul se va începînd cu ora 17.00, respectând toate normele de protecţie sanitară din pandemie. Spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la Casa de Cultură a Studenţilor pentru a se evita aglomeraţia.
 
Bilete şi abonamentele, în număr limitat, pot fi achiziţionate de pe siteul de ticketing Ambilet.ro
 
Sponsori: Farmec, AGO Proiect Engineering, ELBI Projects Division, Dusty Sound, AXON SOFT, Bere a la Cluj
 
Parteneri: Casa de Cultură a Studenţilor, Consiliul Judeţean, Hotel Univers T
 
Partener de ticketing: AmBilet.ro
 
Parteneri media: Rock FM, ŞTIRI de CLUJ, Clujul Cultural, eClujeanul, Foaia Transilvană, Transilvania Reporter, CLUJUST, Apuseni.INFO, Radio Renaşterea
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările