Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

Un clujean de 29 de ani are maşini de sute de mii de euro: un Ferrari şi un McLaren. E fiul unui profesor de la Jurnalistică

2
19 Apr 2014 12:38:06
Autor: Florina Pop
Clujeanul Mihai Rad şi cele două maşini FOTO: RIO Photography
Clujeanul Mihai Rad şi cele două maşini FOTO: RIO Photography

Mihai Rad este un tânăr din Cluj-Napoca care la 29 de ani are două maşini performante, un McLaren MP4-12C Spider şi un Ferrari 458. Clujeanul este fiul lui Ilie Rad, profesor la departamentul de Jurnalistică din cadrul UBB.

Un clujean de 29 de ani, Mihai Rad, are în garajul său două maşini de sute de mii de euro, un McLaren MP4-12C Spider şi un Ferrari 458. Prietenii săi spun despre el că a muncit cinstit şi că de mic îşi dorea un Ferrari. Tânărul este fiul univeristarului Ilie Rad de la departamentul de Jurnalistică din cadrul UBB. Cu McLaren MP4-12C Spider a fost la inspecţia RAR într-o zi când condiţiile rutiere şi cele meteo nu au fost dintre cele mai bune, fapt despre care a amintit ăe cpontul său de Facebook: ”Taxe de lux. Impozite de lux. Condiţii pe măsură la RAR. Offroad mode ON”, relatează evz.ro.

McLaren MP4-12C Spider este estimată la circa 200.000 de euro, poate ajunge la 100 de km/h în doar 3,1 secunde şi la 200 de km/h în nouă secunde.
Cu această maşină a fost filmat, în Cluj-Napoca, de către cei de la TrafficTube, pe strada Calea Turzii. Filmul, mai jos:

Maşinile sale atrag inevitabil privirile tuturor. Mihai Rad redă pe Facebook un dialog între el şi un curios de la o  benzinărie din Cluj.
Dialogul:

„ - Toţi, cât ai dat pe maşină?
- Cum ai zis? Toţi?
- Da.... cât ai dat pe maşină?
- Mai incearcă o dată întrebarea... eventual cu "salut, scuza-mă dacă te deranjez, cât ai dat pe maşină".
- ... eu nu fac aşa. Da ţi-e greu să zici cât ai dat sau care îi problema?
Restul dialogului e irelevant, i-am zis într-un final preţul şi a plecat cu mersul lui de şmeker şi comentarii de genul "ce ... mea crezi că dacă ai maşină tare eşti şmecher".
Morala: dacă îmi zicea şi el "boss" cum îmi zic toţi ceilalţi, nu se ajungea la cuvinte grele“.

Mai puteţi citi:

INFOGRAFIE Formula 1 demarează cu Marele Premiu al Australiei. Vettel, din nou favorit pentru titlul mondial

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

AXE
19.04.2014, 14:50:28

Aşa, şi ? Asta e articol sau ce ? Do'nsoara Florina, chiar crezi că ne interesează individul în cauză ? Ce a făcut ? Ah, are două maşini bengoase ! N-am înţeles, a muncit pentru ele? Nu e nici primul, nici ultimul şi nici singurul pitiponc ce se rupe-n figuri pe spinarea babacului... Chiar era nevoie de un articolaş ? Chiar nu ne intereseaza...

+3 (3 voturi)
Joben
19.04.2014, 19:55:43

Comentariu considerat abuziv.