Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Şase schimbări majore prezise de Nostradamus pentru 2019

5
16 Oct 2018 04:17:29
Autor: Florina Pop
Nostradamus  FOTO: wikipedia.org
Nostradamus  FOTO: wikipedia.org

O parte dintre profeţiile lui Nostradamus, faimos medic şi alchimist francez din secolul al XVI-lea, s-ar fi adeverit. Catrenele sale fac referire şi la anul 2019.

„Profeţii“, cartea scrisă de celebrul medic şi alchimist francez cunoscut sub numele de Nostradamus cuprinde, sub formă de catrene, preziceri care, de-a lungul timpului, s-ar fi dovedit a fi reale.

Pentru 2019, potrivit canalului de Youtube The Future Revealed (video mai jos), Nostradamus ar fi prezis mai multe schimbări printre care:

1. Creşterea nivelului apelor - în catrene s-ar spune că bucăţi din ceea ce azi se numeşte Antartica s-ar desprinde şi s-au topi, iar asta ar duce la ridicare nivelului mărilor cu câţiva metri. În acest sens, şi oamenii de ştiinţă au tras numeroase semnale de alarmă. Aceştia au mai zis că temperaturi ca acum s-ar fi înregistrat în urmă cu 3 milioane de ani când nivelul oceanelor era cu mult mai ridicat decât acum.

Consecinţele acestei creşteri ar fi: uragane, inundaţii, o mulţime de refugiaţi, crize de apă şi mâncare, conflicte globale.

2. O mare putere estică va câştiga războiul cu o altă mare putere vestică/China versul SUA - prezicerea faimosului medic francez s-ar putea adeveri având în vedere afirmaţiile specialiştilor în economie americani ce vorbesc despre politica economică dusă de SUA şi Trump legată de restricţionarea importurilor şi în ciuda asigurărilor lui Trump văd un scenariu sumbru

3. Cipuri implantate - profetul francez ar fi văzut, într-una dintre viziuni, cum oameni se vor plimba pe stradă şi vor avea cipuri implantate în corpuri. În realitate, o firmă din statul american Wisconsin a pus deja în aplicare ideea. Cipuri le-au fost implantate angajaţilor ca să ţină loc de ecusoane şi prezenţa la muncă.

4. Anglia va avea un nou rege - catrenul lui Nostradamus nu specifică dacă Regina Elisabeta, monarhul cu cea mai îndleungată domnie, va muri, şi nici care este motivul pentru care Marea Britanie va avea un nou rege.

5. Oamenii vor locui pe Lună - într-o viziune de-a sa, Nostradamus ar fi văzut oameni locuind pe Lună în anul 2019; pe de altă parte, oamenii de ştiinţă susţin că NASA plănuieşte expediţii pe Lună anul viitor

6. Reîntoarcerea extratereştilor - faimosul profet vorbeşte despre o eventuală reîntoarcere a extratereştilor în zona 51, unul dintre cele mai controversate şi păzite locuri din SUA.  

Mai puteţi citi:

Omul care ştia că Titanicul se va scufunda: 6 dezastre de proporţii prezise de clarvăzători

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Amar
16.10.2018, 09:53:16

Inca nu v-ati saturat de prostelile astea? In fiecare an veniti cu tampenii prezise de glumetul asta, fara ca vreodata sa se fi intamplat ceva din marea prezicere, da' voi tot continuati de ca si cum nu vedeti ridicolul.

+4 (4 voturi)
Carmen Florea
16.10.2018, 13:17:08

... exact: sa nu zica lumea ca nu 'muncim'... ... 'S-AR fi adeverit'..., ... e o diferenta intre 's-ar si S-AU adeverit'... ...pramatii, gogosi, paranghelii, escrocherii, tampenii, vrajitorii primitive ... Nimeni nu poate 'prezice' nicio lae, sunt numai niste escroci ... ...ca sa vezi cum mai 'preziceau' vrajitorii, samanii, schizofrenicii, tot soiul de barbosi slinosi, dusi cu pluta... asta avem si azi: smecherasi de 2 lei, care nu se dau la munca, aud voci, vorbesc cu fantomele cu ochii dati peste cap de evlavie, ascunsi prin altare, astia 'prezic', iar prostimea casca gura in 2018 si asteapta sa ploua cu euro ... Le mai face concurenta alta tagma de 'muncitoare', adica de vrajitoare: Vanesa, Izaura si satra ... ... iar smecherii iau la misto lumea, interpretand niste putreagai dupa cum le vine apa la moara, ca pataraniile din biblie: fiecare si le infloreste dupa cum i se umple sacul ...

+1 (1 vot)
Alchimist I
16.10.2018, 10:31:13

In afara de vreo doua preziceri evidente (ex. moartea regelui Henri II in turnir) toate prezicerile lui Nostradamus au fost interpretate post-factum. De multe ori interpretarile au fost fortate ca sa se potriveasca cu catrenele, desi multe alte variante ar fi posibile. In general prezicerile reusite se refera la Franta din epoca respectiva.

+1 (1 vot)
Victor Gheorghiu
16.10.2018, 16:32:29

si ati pus botul ?...

0 (2 voturi)
C Alex
16.10.2018, 22:04:27

Parca asta a prezis sfarsitul lumii ca va fii intr-un an care deja a trecut de mult timp.. .Cum dracu a prezis asta ceva pentru anii de dupa sfarsitul lumii???

+1 (1 vot)
Modifică Setările