Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cele mai periculoase drumuri din lume. Te ia groaza doar privindu-le

3
4 Nov 2016 04:02:24
Autor: Florina Pop
Drumul Atlanticului ce leagă mai multe insule din norvegia este considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri  FOTO visitnorway.com
Drumul Atlanticului ce leagă mai multe insule din norvegia este considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri  FOTO visitnorway.com

Internauţii au făcut compilaţii de imagini video cu cele mai periculoase drumuri, pe care doar privindu-le te înfricoşezi, darămite să le parcurgi în maşină. Platforme precum Youtube şi LiveLeak cuprind numeroase compilaţii care ridică nivelul adrenalinei la cele mai înalte cote.

Pe cât sunt de spectaculoase, pe atât sunt de periculoase. Este descrierea a unor drumuri construite de mâna omului şi de natură. Platforme precum Youtube sau LiveLeak conţin compilaţii video cu astfel de locuri de o privelişte ce-ţi taie respiraţia. Una dintre ele prezintă 5 dintre cele mai periculoase astfel de drumuri.

Pe primul loc se află Drumul Atlanticului din Norvegia, situat între oraşele Molde şi Kristiansund. Deşi multe reviste l-au catalogat drept unul dintre locurile unde merită să călătoreşti, acesta este extrem de periculos: valurile Atlanticului se lovesc de şosea, iar dacă un şofer ar ieşi de pe drum ar fi înghiţit de ocean. 

Un alt drum spectaculos, în munţi, e Drumul Yungas, supranumit şi Drumul Morţii. Se află în Bolivia, şi leagă La paz de Chulumani. 

În top e inclus şi un pod din Siberia - Vitim (foto mai jos, credit foto: dangerousroards.org) - a cărui vedere îngrozeşte şi care e folosit.

În video apar şi două drumuri din India - de la Shyarito la Ishtvari - şi din sudul Asiei - numit Drumul Himalayan. acesta din urmă este drumul situat la cea mai mare altitudine.

Imagini cu toate acestea, mai jos: 

Cele mai periculoase 5 drumuri din lume. Trasee în care-ţi joci viaţa la ruletă

Mai puteţi citi:

Bilanţ negru: Numărul accidentelor rutiere a crescut cu 14.2% în 2015. Iulie, August şi Septembrie, cele mai periculoase luni

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Utilizator Adevărul
4.11.2016, 12:32:20

Comentariu considerat abuziv.

Petru Onisim
4.11.2016, 23:19:36

Drum în Himalaia la 11.578 metri înălțime? Ati măsurat de la nivelul gropii Marianelor?!

Nicolai Barbulescu
5.11.2016, 07:27:04

Masuratoare inversa de la nivelul oceanului,eroarea denota superficialitatea cu care apar articolele in presa si slaba cultura generala a celor care le scriu

+1 (1 vot)
Modifică Setările