Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Clinica de Neurologie din Cluj: „la intrare, un câine vagabond, în subsolul infect colcăie şobolanii”

10
7 Aug 2020 18:28:47
Autor: Remus Florescu
UN câine se relaxează la intrarea în Clinica de Neurologie din Cluj. FOTO: Emanuel Ungureanu
UN câine se relaxează la intrarea în Clinica de Neurologie din Cluj. FOTO: Emanuel Ungureanu

Deputatul Emanuel Ungureanu a prezentat imagini şocante din Clinica de Neurologie a Spitalului Judeţean Cluj-Napoca: „La intrare, un câine vagabond, în subsolul infect colcăie şobolanii”.

Imagini şocante din Clinica de Neurologie a Spitalului Judeţean Cluj-Napoca au fost prezentate de deputatul Emanuel Ungureanu pe pagina de Facebook: 
„ATENŢIE! Video interzis cardiacilor! Clinica de Neurologie a Spitalului Judeţean Cluj-Napoca, 5 august, ora 17.30. La intrare, un câine vagabond, în subsolul infect colcăie ŞOBOLANII. Tot acolo, a primit spaţiu de depozitare o firmă de curăţenie care are grijă inclusiv de secţia de Neurochirurgie a celebrului medic Ştefan Florian. Vă imaginaţi ce curăţenie se face în pavilioanele 1, 5 şi 7 cu instrumente de curăţenie care sunt depozitate în subsolul cu şobolani?
Am primit sesizarea acum câteva zile, angajatele de la curăţenie văzuseră un şobolan, au anunţat conducerea Spitalului Judeţean Cluj, pe omul lui Boc, Daniel Buda şi al lui Ioan Rus, numele lui este Petrică Şuşca. Şuşca le-a ignorat.”
 
 „A refuzat deratizarea şi nu a vrut să elimine gunoiul de la subsolul clinicii”


 
„Vă rog să o ascultaţi pe angajata de la curăţenie, în glasul ei se citeşte disperarea şi greaţa, infinita greaţă! Petrică Şuşca ştie că are spate politic, nu poate fi schimbat deşi a refuzat deratizarea şi nu a vrut să elimine gunoiul de la subsolul clinicii de Neurologie care invită şobolanii la ospăţ. Din punctul de vedere al lui Şuşca oamenii pot trăi împreună cu şobolanii. Aşa procedează şi cu angajaţii secţiei de anatomopatologie care sunt ţinuţi tot într-un beci plin de mucegai. Am urmărit comentariile de ieri la anunţul acestui video ZDROBITOR de astăzi, m-am îngrozit de unele dintre ele. Incredibil, unii comentau că sunt obiecte de casat la subsol, care nu au putut fi evacuate.
Nici vorbă de aşa ceva! Acele saltele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, gunoiul şi mucegaiul au peste 100 de ani... În niciun stat din lume managerul unui spital nu ar rezista 1 minut după difuzarea acestor imagini”, relatează Ungureanu. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

un roman doar
7.08.2020, 19:05:35

cainele face voluntariat , e pe post de portar , lasati-l acolo .

+2 (2 voturi)
Realist
7.08.2020, 20:06:58

"La intrare, un câine vagabond, în subsolul infect colcăie şobolanii” Poate ca era un spital veterinar ...

Adrian Foangǎ
7.08.2020, 19:21:30

Asta-i clujul, ce va mirati?

+2 (4 voturi)
muresan anna
7.08.2020, 19:48:49

Ce nu face omul cand isi doreste primaria Clujului?

0 (2 voturi)
Alexandru Preda
7.08.2020, 21:55:34

Câinele "vagabond" este mult mai curat și echilibrat comportamental decât mulți din colegii pacienți ai reclamantului. Șobolanii, ma rog, e cu totul altceva. Sa nu amestecam căini, oameni, șobolani și... elefanți.

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (10)