Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Mihai Sturzu râde cu gura până la urechi de clujeni: „Îi foarte, foarte, foarte fain la Cluj. L-au chemat pe Plushenko şi i-au amenajat o piscină“

67
11 Dec 2019 18:38:20
Autor: Remus Florescu
Mihai Sturzu face glume pe seama clujenilor care nu suportă să le fie criticat oraşul. FOTO: Eduard Enea
Mihai Sturzu face glume pe seama clujenilor care nu suportă să le fie criticat oraşul. FOTO: Eduard Enea

Fostul solist al trupei Hi-Q Mihai Sturzu a înregistrat un clip în care face glume pe seama clujenilor. Începe cu eşecul spectacolului cu patinatorul Evgheni Plushenko şi continuă cu aglomeraţia din oraş, cu haosul imobiliar, cu târgul de Crăciun, mirosurile de la groapa de gunoi şi PR-ul exagerat al primarului Emil Boc.

Sturzu îşi începe one man show-ul despre Cluj şi clujeni făcând glume pe seama eşecului spectacolului Kings on Ice, care l-a pus pe camponul Evgheni Plushenko în situaţia penibilă de a cădea după ce a lovit cu patina o ţeavă: „Clujenii au amenajat o piscină, nu un pationoar. Dar e foarte, foarte fain la Cluj”.  
 
Apoi, fostul artist a vorbit despre faptul că Primăria Cluj-Napoca a plătit pentru nominalizarea târgului de Crăciun într-un top al celor mai frumoase astfel de evenimente din Europa.  
 
Sturzu spune că a avut ocazia să locuiască 2 luni la Cluj-Napoca şi a ajuns să cunoască oraşul. El vorbeşte despre haosul imobiliar, aglomeraţia din Cluj, mirosurile de la groapa de gunoi, de faptul că Emil Boc a fost surprins iarna trecută când curăţa balconul primăriei de zăpadă. 
 
 
„Mi-am adus aminte că unii dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt clujeni … şi e toată isteria asta cât de fain îi Clujul … nu poţi să-i spui unui clujean absolut nimic, nu de rău, o semi-critică, totuşi nu-i chiar aşa, că te ia: ioi, nu, dar îi foarte fain, forte, forte fain la Cluj”, mai spune Sturzu. 
 
Actualul pilot de avion a mai vorbit despre cât de gol este Clujul în perioadele în care nu sunt festivaluri: 
 
„Când e TIFF, Electric Castle şi Untold e foarte fain la Cluj. Nu poţi arunca un ac în oraş. Când nu sunt festivalurile, pe la ora 20.00, vezi pe străzi două maşini şi un câine fără covrig în coadă”. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

67 Comentarii

mitrut
11.12.2019, 18:55:24

Pana lingea blidele lui Ponta nu prea radea...

+9 (21 voturi)
alexandru Zamfirescu
11.12.2019, 19:12:54

foarte fain dl sturzu aista, chiar ca imi vine sa rad bine ca are si poza alaturi.

-3 (7 voturi)
Radu Alexe
11.12.2019, 19:52:02

Asta-i chiar buna , un pesedist mic ca om din fire(a) , nascut langa groapa de gunoi de la Glina comenteaza despre Cluj . E ca atunci cand unul care traieste in Ferentari comenteaza ce naspa e in cartierul Primaverii .

+11 (23 voturi)
Banan Crudu
11.12.2019, 19:53:58

Ceea ce domnul Sturzu și gasca lui nebună nu știe, e faptul că firma producătoare din vina căreia patinoarul nu a fost executat la standardul necesar bunei desfăsurări a spectacolului, nu este din Cluj, ci din Ungaria. Posibil ca și dacă ar știi, domnul Sturzu nu ar face diferența. În rest...ridendo castigat mores.

+3 (15 voturi)
mossss ion roata
11.12.2019, 19:55:22

No, nu se mai poate aşe... dacă-i aşa de fain la Cluuuj, îi invit pe toţi clujenii să facă bine şi să stea acolo, să nu-i mai văd în Capitală. Oricum, cum îşi permite nenea ăsta, evident, un ciumat roşu, să se ia de cei mai buni şi mai drepţi dintre, nu, nu dintre traci, dintre iobbagy, basd meg a picsa anyad (din câte mai ţin minte)!

-5 (21 voturi)

Vezi toate comentariile (67)