Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Telenovelă românească în Italia, cu o tânără dată dispărută de iubit la o populară emisiune TV. Familia femeii susţine că bărbatul o bătea şi o teroriza

0
17 Apr 2019 15:53:27
Autor: Ştefan Lică
Nataşa a dispărut de acasă deja de mai bine de o săptămână, iar familia nu mai ştie nimic despre ea.
Nataşa a dispărut de acasă deja de mai bine de o săptămână, iar familia nu mai ştie nimic despre ea.

Un nou caz în care sunt implicaţi români îi ţine cu sufletul la gură pe italieni, fiind promovat în presa din Peninsulă şi la postul public de televiziune RAI 3. O poveste de dragoste bizară din oraşul îndrăgostiţilor, Verona, îi are în prim plan pe doi tineri români, Nataşa Mihai şi Alin Rus, iar poliţiştii italieni încearcă să rezolve cazul asupra căruia planează multe semne de întrebare.

Asta după ce Nataşa Chokobok (29 ani) a fost dată dispărută de familia ei din Italia. Nataşa ar fi ieşit  din casă, în seara zilei de marţi, 9 aprilie, să arunce gunoiul şi de atunci nu se mai ştie absolut nimic despre ea. Iubitul Nataşei, Alin Rus (35 de ani), a anunţat poliţia italiană şi a mers la postul de televiziune publică italiană RAI 3, la emisiunea „Chi l'ha visto?”, unde a făcut cunoscut cazul.
 
 
Alin susţine că nu este pentru prima dată când tânăra dispare de acasă, însă a precizat că întrecut a revenit după câteva zile, ceea ce acum nu pare să mai fie cazul. Nataşa şi Alin au împreună o fetiţă de 6 ani.
 

E contrazis de familia fetei

 
Numai că rudele tinerei sunt de altă părere. Mama fetei, Elena Mihai, le-a spus jurnaliştilor italieni că Nataşa nu şi-ar părăsi fetiţa. Ea a mai afirmat că Nataşa era terorizată de iubitul ei şi că Alin este foarte violent cu ea.
„Niciodată nu şi-ar fi părăsit fetiţa, nici măcar pentru a scăpa de viaţa grea pe care o duce alături de bărbatul ei. El nu o lăsa nici măcar să ne sune pe noi, cei din familie. Nu putea să-şi ia nici măcar un tricou cu 5 euro, iar dacă vreodată făcea altfel decât îi cerea el, lua bătaie”, a declarat mama Nataşei, pentru Today.it.
 
Afirmaţiile ei au fost întărite şi de verişoara tinerei, Margareta Chifu, care a vorbit în presa italiană despre acest caz. Margareta a spus că Nataşa nu a plecat niciodată de bunăvoie de acasă şi că, dacă a făcut-o, a fost alungată de iubitul ei. 
 
„Nu cred în niciun fel, aşa cum nu crede nici mătuşa şi nici mama, că Nataşa a dispărut din senin de acasă, doar pentru că aşa a vrut, fără să ia nimic cu ea. Cu atât mai puţin nu şi-ar fi lăsat niciodată fetiţa de 6 ani, pe care o adora”. a spus verişoara fetei în publicaţia L'Arena. Aceasta a mai afirmat că a vorbit înainte la telefon cu Nataşa, care era fericită că se va muta într-o casă nouă şi se gândea deja cum să o mobileze. În plus, Margareta Chifu susţine că Nataşa urma să plece de Paşte în România, cu iubitul ei, şi era încântată de idee.
 
Poliţiştii italieni o caută acum pe tânăra dispărută şi au transmis semnalmentele ei prin intermediul presei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii