Cluj-Napoca

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Tragedie. O dejeancă a murit pe stradă în timp ce se întorcea de la slujba de Înviere

0
20 Apr 2014 14:19:39
Autor: Florina Pop
O femei din Dej a murit în noaptea de Înviere FOTO: Adevărul
O femei din Dej a murit în noaptea de Înviere FOTO: Adevărul

O femeie de 65 de ani a murit, sâmbătă noaptea, pe o stradă din Dej în timp ce se întoprcea de la slujba de Înviere.  Bătrâna locuia singura, fiul fiind plecat în Suedia, iar fiica, în SUA. Cei doi li s-a dat tragic veste şi se vor întoarce acasă să-şi îngroape mama.

Minute în şir de manevre de surescitare au făcut medicii din Dej sâmbătă noaptea încercând să salveze o femeie de 64 de ani care a căzut pe stradă. Bătrânei i s-a făcut rău pe drumul de la biserică, unde a fost la slujba de Înviere, spre casă. Martorii au sunat la 112.

A venit de urgenţă un echipaj SMURD care a început manevrele de resuscitare deoarece femeia se afla în stop cardio-respirator. În sprijin a fost trimisă şi o ambulanţă, al cărei echipaj a continuat masajul cardio-pulmonar. După aproximativ 20 de minute, pacienta a fost dusă la Spitalul Municipal Dej, unde medicii de acolo au continuat manevrele, însă inima femeii nu a mai pornit, relatează dejeanul.ro.

Cunoscuţii femeii spun că ea avea probleme cardiace, urma un tratament şi i s-a făcut rău şi în biserică.

Mai puteţi citi:

VIDEO În cel mai mare cartier al Clujului, credincioşii au urmărit slujba de Înviere de pe un ecran amplasat afară

Ce le transmite mitropolitul Clujului politicienilor aflaţi în duşmănie: „Ar trebui să poată zice, ca în cântarea de la Paşte, «Unii pe alţii să ne îmbrăţişăm»“

Mesajul de Paşte al Mitropolitului Clujului: „Multă lume e indiferentă la cele spirituale. Preferă un mediu tenebros care nu le provoacă nelinişti metafizice“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii