În ce condiţii se prepară alimentele la cantinele din porturile Constanţa şi Agigea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au efectuat un control la cantinele din porturile Constanţa şi Agigea.

Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, spune că în urma controlului la cantinele din porturile Constanţa şi Agigea au fost descoperite mai multe nereguli.

Spre exemplu, la cantine s-au depistat materii prime cu data limita de consum depăşită, depozitări neconforme, ustensile şi recipiente nepotrivite pentru alimentaţia publică. Comisarii au decis oprirea temporară de prestări servicii pentru două dintre cantine. În cazul a trei cantine este vorba doar despre abateri de informare a clienţilor. 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Meniul zilei la două restaurante: gândaci, murdărie şi mâncare expirată. Protecţia Consumatorilor le-a închis temporar

VIDEO Saga închiderii Terasei Zorba din Neptun: plasa de muşte şi dintele spart al şefului OPC Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite