Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Angajată a Universităţii „Ovidius”, testată pozitiv cu COVID-19. S-a întors recent din concediu

0
29 Jun 2020 19:15:31
Autor: Călin Gavrilaş
Universitatea „Ovidius” din Constanţa
Universitatea „Ovidius” din Constanţa

Numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus a ajuns la 434, în judeţul Constanţa. Toţi colegii angajatei de la Universitate au fost testaţi.

Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) a anunţat că o angajată din cadrul Direcţiei Resurse Umane şi Salarizare (DRUS), revenită recent din concediu, a fost testată pozitiv.

Ca atare, UOC va intensifica măsurile pentru prevenirea şi combaterea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus.

„A fost declanşată o anchetă epidemiologică internă, pentru identificarea contacţilor şi supravegherea acestora.  Până în acest moment, a fost testat întregul personal al DRUS.

Totodată, astăzi (29 iunie n.red.), s-au dezinfectat toate spaţiile administrative. De asemenea, se menţin măsurile dispuse prin Decizia nr. 98/15.05.2020 a conducerii: restricţionarea activităţilor cu publicul la sediile Universităţii „Ovidius” din Constanţa, completarea de către persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces în incintă, purtarea obligatorie a măştii în spaţiile închise, termoscanarea şi igienizarea mâinilor”, se arată într-un comunicat al Universităţii „Ovidius”.

Conducerea UOC face un apel către toţi angajaţii şi studenţii, dar şi către partenerii instituţionali să utilizeze în continuare, cu prioritate, mijloacele de comunicare online. Vă reamintim adresa de e-mail a Rectoratului UOC, rectorat2@univ-ovidius.ro, şi a Registraturii UOC, registraturauoc@univ-ovidius.ro.

Pe aceeaşi temă:

Dan Marcel Iliescu este noul rector al Universităţii „Ovidius”. „Voi încuraja domeniile care ne pun pe hartă în raport cu alte universităţi”

VIDEO Profesorul Octavian Unc contestă data fixată pentru alegerea rectorului la Universitatea „Ovidius”

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii