Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Ateliere de creaţie dedicate celor mici, la Târgul de Crăciun de la Constanţa

0
2 Dec 2021 12:34:24
Autor: Călin Gavrilaş
Foto: primăria Constanţa
Foto: primăria Constanţa

Atelierele de creaţie sunt deschise copiilor cu vârsta de maximum 12 ani şi au ca temă centrală iarna-anotimp de poveste.

Târgul de Crăciun din Constanţa a fost deschis pe 1 decembrie, iar de astăzi îi aşteaptă pe copii la atelierele de creaţie.
 
Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Constanţa, cu sprijinul Festival du Bonheur, vine cu oferte distractive şi creative pentru copii. De la ora 12:00, în Parcul Arheologic se deschid atelierele tematice „Iarna-anotimp de poveste”.
 
Andreea şi Irina Iordache de la „Desene vesele pentru copii/Happy drawings for kids” îi invită pe cei mici într-o lume veselă pentru şi despre copii, cu poveşti şi poezii originale, jocuri, activităţi creative şi produse handmade.
 
„Micii vizitatori vor învăţa cum se desenează cu ajutorul cifrelor, literelor sau conturului mâinii obiecte din domenii diverse şi se vor distra confecţionând decoraţiuni din hârtie, statuete din lut sau idei creative din fetru, specifice sărbătorilor de iarnă. Scopul atelierelor este de a stimula imaginaţia şi creativitatea copiilor, prin însuşirea unor deprinderi creative şi antrenarea concentrării şi atenţiei”, transmite Primăria Constanţa.
 
Foto: Primăria Constanţa
 
Atelierele se adresează copiilor cu vârsta de până în 12 ani. Atelierele vor fi deschise până pe 09 ianuarie, în fiecare zi de miercuri, joi şi vineri, între orele 12:00 şi 18:00.
 
Durata unui atelier este de circa 50 de minute cu pauza de 10 minute. Numarul maxim de copii este de 30, însoţiti sau nu de părinţi, în funcţie de vârstă. 
 
Primăria reaminteşte vizitatorilor faptul că accesul la Târgul de Crăciun se realizează în baza Certificatului Digital European şi este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei şi persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptaţi copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoţiţi de un adult, dar care se afla într-una dintre situaţiile prevăzute mai sus.
 
Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test.
 
Citeşte şi: 
 
Primarul Constanţei, huiduit de Ziua Naţională. Edilul s-a lăudat cu rezultatele administraţiei sale | VIDEO
 
Oferte de Crăciun şi Revelion pe litoral: de la 50 de lei pe noapte la 800 de lei. Cum va fi vremea de sărbători

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările