Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Avertismentul lui Vergil Chiţac: „Din Primăria Constanţa vor pleca cei care au încălcat legea”

1
9 Oct 2020 13:51:49
Autor: Călin Gavrilaş
Vergil Chiţac pe Faleza Cazinoului FOTO: FB/Vergil Chiţac
Vergil Chiţac pe Faleza Cazinoului FOTO: FB/Vergil Chiţac

Vergil Chiţac dezminte anumite zvonuri care, spune el, circulă prin oraşul Constanţa. Chiţac este primarul ales al municipiului de la malul mării şi va prelua mandatul de la Decebal Făgădău.

Primarul ales al Constanţei, Vergil Chiţac, a postat pe contul său de Facebook o serie de „dezminţiri” ale unor zvonuri care ar circula prin oraşul Constanţa.
 
„Se zvoneşte că voi concedia foarte mulţi funcţionari din Primărie. Fals. Vor pleca cei care au încălcat legea şi cei care nu şi-au făcut treaba. Cred în buna credinţă a oamenilor”, scrie Vergil Chiţac despre intenţiile sale cu privire la aparatul administrativ pe care-l va conduce odată cu preluarea mandatului.
 
În ceea ce priveşte o posibilă „politizare a primăriei”, edilul ales spune că zvonul este fals. „O voi profesionaliza cu oameni care au demonstrat în sectorul respectiv că pot şi care au avut rezultate. Ştiu şi cred că oamenii mari pot face lucruri mari.”
 
Un alt zvon, despre care Chiţac spune că ar circula prin municipiul Constanţa, este acela că va intra în conflict cu oamenii de afaceri. El reaminteşte faptul că în campania electorală, una dintre promisiuni, a fost că va fi un primar pro business, un primar care crede că afacerile private sunt motorul economiei locale.
 
„Se zvoneşte că voi avea o relaţie contondentă cu presa. Fals. Dincolo de mizeriile care s-au spus despre mine şi familia mea în campania electorală, ştiu şi cred că presa este esenţa democraţiei”, dezminte Vergil Chiţac şi acest zvon care ar fi apărut în oraşul Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
 
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

West
9.10.2020, 14:24:31

Se mai zovoneste prin Constanta ca ar avea doua pensii speciale? e adevarat? pnl+pensiispeciale=Love?

Modifică Setările