Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Candidatul PNL la Primăria Constanţa a cerut să fie testat pentru coronavirus. „S-a creat o adevărată isterie“

0
12 Mar 2020 18:38:34
Autor: Călin Gavrilaş
Vergil Chiţac este senator şi candidat la primăria Constanţa               FOTO: Adevărul
Vergil Chiţac este senator şi candidat la primăria Constanţa               FOTO: Adevărul

Vergil Chiţac, candidatul susţinut de PNL la alegerile locale, a anunţat joi, 12 martie, că a cerut să fie testat pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la starea sa de sănătate.

„Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o aşa zisă infectare a mea cu Coronavirus”, scrie pe contul său de Facebook Vergil Chiţac, candidatul susţinut de PNL la Primăria Constanţa.

Postarea vine în urma apariţiei unui zvon cum că senatorul este suspect de coronavirus şi se află în izolare la domiciliu, aceasta fiind cauza absenţei sale de astăzi din Parlament.

„Este adevărat că ieri am anunţat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală şi voi rămâne acasă. Totuşi, nu ştiu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus şi au făcut public acest lucru”, scrie Chiţac.

Pentru a înlătura orice suspiciune, senatorul spune că a solicitat să fie testat medical. „Menţionez că sunt sub medicaţie de două zile şi nu am simptome de Coronavirus. Totuşi, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test şi vă voi ţine la curent.”

Pe aceeaşi temă:

Trei constănţeni care nu au respectat regimul de izolare la domiciliu, amendaţi cu 10.000 de lei

Mărturie zguduitoare despre haosul dintr-un spital care primeşte bolnavi de coronavirus: Medicii se închid în cabinet şi nu ne răspund nici la telefon

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările