Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Carantina se va extinde în judeţul Constanţa. Localităţile vizate de autorităţi

0
20 Nov 2020 12:46:30
Autor: Călin Gavrilaş
Politist care verifica documentele, pe timp de carantină
Politist care verifica documentele, pe timp de carantină

Municipiul Constanţa va intra în carantină vineri, de la ora 20.00. Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a avizat azi carantinarea altor localităţi din judeţul Constanţa.

Carantina se extinde în judeţul Constanţa. După municipiul Constanţa urmează şi alte localităţi unde numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 a atins un prag critic.

Conform Prefecturii Constanţa, Institutul Naţional de Sănătate Publică a transmis avizul de carantinare pentru următoarele localităţi: Agigea, Costineşti, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Techirghiol, Valu lui Traian. Avizul a venit ca urmare a unor analize de risc trimise de DSP Constanţa.

Propunerile de carantinare vor fi votate în şedinţa de Comitet Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care va fi convocată în cursul zilei de astăzi, în sistem electronic.

În aceeaşi şedinţă a CJSU, va fi supusă la vot şi măsura de prelungire a carantinării zonale în oraşul Ovidiu, ca urmare a unei adrese formulate de DSP Constanţa, prin care a fost propusă extinderea măsurii existente pe o perioadă de încă 14 zile. Propunerea a venit după constatarea că incidenţa cumulată a cazurilor de infecţie cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile se află la un nivel ridicat.

Citeşte şi:

Oficial. Carantină pentru Constanţa începând de vineri, 20 noiembrie, ora 20. Declaraţia pe proprie răspundere ce trebuie completată - DOCUMENT

Numărul morţilor creşte vertiginos la Constanţa, oraşul care intră în carantină de vineri, 20 noiembrie 2020, ora 20 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările