Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui. Vizibilitatea poate scădea sub 100 de metri

0
21 Oct 2019 09:25:20
Autor: Călin Gavrilaş
FOTO: DRDP Bucureşti
FOTO: DRDP Bucureşti

Poliţia recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să mărească distanţa de siguranţă şi să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 de metri pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, dar şi pe mai multe artere rutiere din judeţe aflate în partea de sud şi de est a ţării.

„Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile de trafic,  să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor”, spun poliţiştii.

De asemenea, pe sensul către capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 120 – 111, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de mentenanţă a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Bucureşti, pe celălalt sens, iar traficul se desfăşoară pe o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până la data de 15.11.2019.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 20+500 de metri – 27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, şi 64 - 70, între localităţile Lehliu Gară şi Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens, unde traficul se va desfăşura pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până în cursul lunii noiembrie.

Pe aceeaşi temă:

Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui. Şoferii, sfătuiţi să reducă viteza

O nouă stradă cu sens unic în municipiul Constanţa. Primăria speră să fluidizeze traficul rutier

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii