Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Cine sunt scandalagiii care au provocat teroare la Mamaia. Conflictul cu pistoale şi cuţite ar fi fost cauzat de o fată care s-a distrat cu un bărbat din banda rivală

20
18 Aug 2019 13:50:33
Autor: Mariana Iancu
Tânărul peste care a trecut maşina a rămas inconştient
Tânărul peste care a trecut maşina a rămas inconştient

Mai mulţi indivizi care fac parte din două bande rivale au provocat un scandal monstru în parcarea clubului Ego, din nordul staţiunii Mamaia, în dimineaţa zilei de vineri, 16 august. Totul a pornit de la o fată care, spun martorii, era iubita unuia dintre bărbaţi, însă s-a distrat toată noaptea cu cei din banda rivală.

Spre dimineaţă, cearta a degenerat în faţa clubului, când unul dintre bărbaţi l-a lovit pe un altul cu un pumn, acesta fiind doborât la pământ, chiar lângă roata unei maşini parcate. A urmat o bătaie generală. Şoferul maşinii demarează în trombă şi trece peste bărbatul căzut la pământ. În haosul creat, un alt agresor scoate un cuţit şi loveşte în stânga şi în dreapta. Un altul scoate un pistol şi trage un foc şi apoi fuge. După el, aleargă un bărbat din banda rivală, apoi se dispersează.
 
În zonă, era o patrulă de Poliţie care a acţionat de urgenţă, a pornit după ei, i-a prins şi i-a încătuşat pe scandalagii. 
 
Câţiva dintre bărbaţii implicaţi în scandalul din Mamaia sunt Adrian Gabriel Mangu, Bebi Sima, Daniel Bădrăgan şi Ion Stanciu Nicolici au fost propuşi pentru arestare preventivă. A doua zi, trei dintre ei au fost eliberaţi de magistraţi, care i-au plasat sub control judiciar. 
 
În 2017, unul dintre scandalagiii din Clubul Ego a fost implicat într-o altă altercaţie, care a avut loc în parcarea de la Crazy Beach. La acea vreme, mai mulţi indivizi au fost trimişi în judecată pentru încăierare: Alexandru Ioniţă Martin, Robert George Voinea, Constantin Adrian Tîmplaru, Adrian Gabriel Mangu, Florin Iţu, Cornel Costin Scutaru, Ionuţ Mihăiţă Ganea şi Cătălin Pamblică.
 
 
 
 
 
 
 
Pe aceeaşi temă:
 
Primele imagini cu bătaia din parcarea Clubului Ego din Mamaia. Victima, lovită cu pumnul şi călcată cu maşina VIDEO
 
VIDEO UPDATE Focuri de armă în Mamaia. Conflict în parcarea clubului de lux Ego, agresorul a fugit

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

Podar
18.08.2019, 14:44:32

Mahala si...țigănie... Cefe groase , burți.. umflate, Tatuaje...golănie, Merita...Publicitate...!?

+8 (8 voturi)
Banan Crudu
18.08.2019, 14:57:21

Țiganii din sudul extrem, bucuresti, constanta ? Iubita unui dobitoc care ș-a babardit toată noaptea (pardon, s-a distrat) cu alt dobitoc.. Judecătorii i-au lăsat liberi ? De ce? Pentru că nu prezintă pericol social ?

+7 (9 voturi)
Podar
18.08.2019, 15:06:37

Iată...Legea si Dreptatea, Sunt in public...agresate... Asta este...gravitatea, Justiției... violate. Dup-o scurta..."cercetare", Magistrat ele confuze, Dictează...Eliberare Si chiar li se cere....scuze...:))) ...

+4 (4 voturi)
Carmen Florea
18.08.2019, 15:14:35

... am spus de ieri ca trebuie sa apara si rubrica rromaneasca 'CINE ESTE' sau sunt ... ... ca de aia nu doarme natiunea, nu-i vine nici a plati taxe, daca cclarii, sandramalele, deseurile societatii nu sunt tinute pe primele pagini cu lunile..., asa mai uita de necaz contribuabilii care tin in spate armate de 'cine sunt', dar si tot soiul de neica-nimeni, terchea-berchea, pierde-vara infiltrati pe la hazete... Noroc ca Romania e ticsita de 'cine sunt', asa 'manca' si gura lor o piane muncita de altii...

+5 (7 voturi)
Sub Marinu
18.08.2019, 15:27:06

Sa ma p1s pe judecatorii care dau control judiciar si pedepse cu suspendare in cazuri de violenta si coruptie!

+5 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (20)