Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Colega noastră Georgiana Voineagu a murit. Dumnezeu s-o ierte!

0
25 Jun 2016 14:56:05
Autor: Mariana Iancu
Georgiana Voineagu, un prieten bun FOTO Arhivă personală
Georgiana Voineagu, un prieten bun FOTO Arhivă personală

Georgiana Voineagu, colega noastră de la Adevărul, a murit sâmbătă dimineaţă. Trupul neînsufleţit este depus la Casa Niculescu, iar înmormântarea va avea loc luni.

Acest text nu aş fi vrut să-l scriu niciodată. Pentru că Georgiana Voineagu a fost mai mult decât o colegă. A fost o prietenă şi un om. Cu ea am descoperit tainele Cetăţii Histria şi împreună ne-am bucurat de reuşitele fetelor noastre la şcoală. 
 
Georgiana a fost unul dintre cei mai buni oameni de presă din Constanţa. Nu a spus niciodată „nu“ atunci când se punea problema să facă un subiect greu şi însărcinată cu fetiţa cea mică, Daria, a bătut litoralul în lung şi în lat şi a venit cu agenda plină de însemnări.
 
În ultima perioadă, veştile rele veneau din ce în ce mai des, dar le alungam, ca şi gândurile rele, pentru că nu credeam că un om atât de plin de viaţă poate pierde lupta. Dar Georgiana a plecat de lângă noi sâmbătă dimineaţa. În urma ei rămân miile de articole care au adus valoare presei centrale şi locale, dar şi două fete: Daniela şi Daria. 
 
Sicriul cu trupul neînsufleţit al Georgianei a fost depus la Casa Niculescu din Constanţa. Înmormântarea va fi luni la prânz. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările