Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Comisar OPC, incompatibil. A candidat la alegerile locale în timp ce controla consumatorii

0
10 May 2021 11:37:33
Autor: Călin Gavrilaş
Control al Protecţiei Consumatorilor foto: FB/ANPC
Control al Protecţiei Consumatorilor foto: FB/ANPC

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a cnstatat că, în timp ce candida la alegerile locale din 2020, comisarul CJPC îşi exercita şi funcţia publică.

Maria Teodora Obreja, funcţionar public în cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Est Galaţi - Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa s-a aflat în stare de incompatiblicitate, spune ANI.

„S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 28 august– 26 septembrie 2020, întrucât, a participat în calitate de candidat la campania electorală pentru alegerile locale 2020, fără să-şi suspende raportul de serviciu, pe durata campaniei electorale şi până în ziua ulterioară alegerilor”, se arată într-un comunicat de presă.

Maria Teodora Obreja a candidat în septembrie 2020 la un post de consilier în cadrul Consiliului Local al municipiului Constanţa din partea PPUSL (Partidul Puterii Umaniste-Social Liberal). Din partea aceluiaşi partid a candidat la funcţia de primar al oraşului Constanţa şi Horia Constantinescu, la acea vreme şeful CJPC Constanţa.
 

Citeşte şi:

Păcatele Înalt Prea Misoginului Teodosie, un arhiepiscop cu convingeri de Evul Mediu

Arhiepiscopia Tomisului, despre sesizarea CNCD: Afirmaţiile IPS Teodosie nu constituie o opinie personală, ci sunt bazate pe înscrisuri ale Bibliei

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările