Constanţa

articolul anterior articolul urmator

„Confirmare de coronavirus la Spitalul Militar“. Zvonul care a dat frisoane unui oraş întreg

0
25 Feb 2020 16:48:52
Autor: Sinziana Ionescu
Sursa Shutterstock
Sursa Shutterstock

Constanţa a fost străbătută de zvonul apariţiei unor cazuri de coronavirus la doi pacienţi internaţi la Spitalul Militar. Patru oameni sunt în carantină, suspecţi de îmbolnăvire, ca urmare a întoarcerii din Italia, ţară puternic afectată de acest virus.

Prefectul Constanţei a fost nevoit să dea un anunţ oficial privind zvonul îmbolnăvirii cu coronavirus a două persoane.

„Stimaţi jurnalişti, în lumina ultimelor zvonuri prin care se afirmă faptul că există două persoane internate la Spitalul Militar cu coronavirus confirmat, ţin să precizez că această informaţie nu este reală. 

Toate informaţiile concrete şi care prezintă purul adevăr vă vor fi furnizate de autorităţi cu celeritate“, a dat asigurări prefectul George Niculescu. 

Patru constănţeni sunt în carantină la domiciliu, după întoarcerea din Italia, suspecţi fiind de îmbolnăvire cu coronavirus. 

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa, Cristina Schipor, a negat, de asemenea, pentru „Adevărul“, existenţa acestor cazuri de pacienţi bolnavi de coronavirus. 

Pe aceeaşi temă: 

Prefectura Constanţa a anunţat că există personal medical în vămile Vama Veche şi Negru Vodă şi marţi vor fi detaşaţi specialişti şi în celelalte PTF-uri 

Patru români care au venit din Italia sunt în carantină la domiciliu

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii