Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Constanţa: Mâine se vor afla primii câştigători ai licitaţiilor pentru plaje

0
20 Mar 2011 12:01:50
Autor: adevarul
Imediat după licitaţie, noii administratori se vor ocupa de amenajarea litoralului
Imediat după licitaţie, noii administratori se vor ocupa de amenajarea litoralului

Reprezentanţii Adminisistraţiei Bazinale de Apă Dobrogea- Litoral vor anunţa căştigătorii licitaţiilor pentru sectoarele de plajă. În total au fost depuse 177 de oferte.

În topul celor mai solicitate sectoare de plajă, pe locul I  a fost Mamaia V, cu toate cele 12 subsectoare, pentru care au fost depuse 41 de oferte. Pe locurile II şi III se află plajele din Vama Veche, cu 31 de oferte, şi  Eforie, cu 20 de oferte.

Cererea agenţilor economici pentru închiriera plajelor a scăzut din cauza preţurilor ridicate. Dacă anul trecut pentru cel mai scump sector de plajă s-a perceput o taxă de 10 lei, anul acesta taxele au ajuns chiar şi până la 20 de lei.

Cei care doresc să depună contestaţii au la dispoziţie 48 de ore, pe care, apoi, comisia de evaluare la va soluţiona în termen de 5 zile.

După ce vor fi anunţate rezultatele finale, reprezentanţii Adminisistraţiei Bazinale de Apă Dobrogea- Litoral vor organiza cea de a doua etapă a licitaţiei în care vor fi prezentate celor interesaţi sectoarele de plaje neadjudecate în prima etapă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările