Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Cum arată staţiunea Vama Veche după mini-vacanţa de 1 Mai

2
5 May 2021 12:14:18
Autor: Mariana Iancu
Vama Veche FOTO Garda de Mediu
Vama Veche FOTO Garda de Mediu

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu din cadrul Comisariatului Judeţean Constanţa au efectuat acţiuni de inspecţie şi control în Vama Veche pentru verificarea măsurilor luate de administraţia locală Limanu după minivacanţa de 1 Mai, privind curăţenia din staţiune.

Urmare a verificărilor efectuate, UAT Limanu a fost sancţionată cu amendă de 15.000 lei pentru nerespectarea obligaţiei legale privind colectarea separată a deşeurilor generate pe raza localităţii şi neasigurarea unei stări corespunzătoare de salubrizare.
 
Pentru remedierea neregulilor constatate s-au stabilit mai multe măsuri, urmând să se verifice stadiul rezolvării acestora.
 
În ceea ce priveşte zona de plajă, spun comisarii Gărzii de Mediu Constanţa, se colaborează permanent cu inspectorii din cadrul Apelor Române ABADL, realizându-se verificări la operatorii de plajă de pe litoral.
 
 
 
 
 
 

Vă mai recomandăm:

Cum s-a dus farmecul de altădată din Vama Veche: de la ţinutul sălbatic al anilor '80, străbătut de turme de mioare, la refugiul destrăbălării tinerilor rebeli

1 Mai la Vama Veche, locul unde soarele apune pe ritm de chitară. Cine au fost primii vamaioţia

FOTO Farmecul de altădată al boemului 2 Mai: locul unde domnii de la Bucureşti se dezbrăcau de haine şi de griji
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Jianu Iancu
5.05.2021, 13:58:36

mamaia si vamaia , atata stie cocalarul roman :))) daca nu ii duhneste la nas gunoiul de pe plaja, daca nu urla maneaua si nu se inghesuie cu altii pe un petec de plaja soioasa nu ii intra bine nici berea la pet nici samanta de florea-soarelului. :))) se mai mira agentiile lui peste'prajit de ce nu vin turistii straini pe litoral, de ce bulgarii de exemplu au de peste 3 ori mai multi turisti straini in medie pe statiune decat romanii...

-7 (9 voturi)
Actor Spectator
5.05.2021, 21:58:02

Asta e Romania. Astia sunt romanii. Sa nu mai acuzati numai clasa politica de dezastrul asta. Si nici fortele straine care conspira impotriva bietei tarisoare. Si românul de rand are partea lui de vina.

Modifică Setările