articolul anterior articolul urmator

Cum poate România să dea lovitura în turismul cultural mondial. Afacerea cetăţilor antice reconstruite din nimic

8
7 May 2016 15:52:10
Autor: Sinziana Ionescu
La Capidava, în tabăra antică Danais Sursa foto Danais
La Capidava, în tabăra antică Danais Sursa foto Danais

8 Comentarii

IonIon Codreanu
7.05.2016, 16:16:21

Nu poate fi nici o afacere, când drumurile sunt cum sunt. Dacă drumuri excelente, care să ocolească satele, orașele, nu sunt, atunci NIMIC NU POATE FI!

+2 (2 voturi)
Felix Traian
7.05.2016, 17:45:26

Foarte frumos articol,mi-a facut un dor de Romania( Dacia) ceva de speriat. O sa le arat cum am ocazia si acest articol francezilor pentru a le arata si alta fata a pamantului nostru, bun si frumos. E adevarat, sunt drumuri rele si oameni rai, dar in ce tara nu gasim de acestea? De cate ori am avut ocazia, am aratat strainilor ca Romania inseamna mai mult decat ceea ce se prezinta in presa. Sper sa am ocazia sa trec intr-o vacanta pe acolo. Bravo acelor oameni care au lucrat acolo si multumiri autorului pentru ca mi-a dat ocazia sa mai descoper inca ceva frumos in Romania

+1 (3 voturi)
Stefanescu Marian
7.05.2016, 19:51:56

Ce ați zice de un festival de poezie Ovidius la Tomis?Cred că ar veni multă lume bună din Italia,Grecia,România,Turcia,poate Rusia.Apropo,rușii nu se mai duc în Turcia ca turiști,se poate face ceva să vină în România?Chiar dacă au acum Crimeea la Marea Neagră,o călătorie într-o țară UE poate este interesantă pentru ei.

+2 (2 voturi)
AD Varu'
8.05.2016, 03:03:04

Drumul spre Enisala este excelent. Am fost acolo acum 2 ani si nu mi-a venit a cred: asfalt "ca un palma", locuri de parcare, panouri indicatoare... Asta in deplin contrast cu prima mea vizit acolo in 1996, cand mai ca mi-am rupt masina acolo pe un drum de tara prafos si prost, ca sa nu mai spun ca atunci nu era nici un indicator spre cetate.

+2 (2 voturi)
Stancu Dan
8.05.2016, 10:15:45

Sa fim seriosi. Aaaa, ca in Romania pot fi atrasi poate 50000 de turisti suplimentari anual ... da, e corect. Dar "sa dea lovitura" .... turistii occidentali (si cei asiatici, in viitor) vor sa vada Roma, Grecia, Egiptul. Geto-dacii nu inseamna pentru ei mai mult decat inseamna Kumbi Saleh, Chinguetti sau Soninke pentru noi. Cati cetateni culti si instruiti ar alege sa viziteze Kumbi Saleh (Mauritania) in loc sa aleaga constructiile antice din Italia, Grecia, Egipt sau Turcia ?