Constanţa

articolul anterior articolul urmator

Decor impresionant pentru căsătoria Simonei Halep: un tunel de poveste către sala de petrecere, aranjamente plutitoare dintr-un mix de vegetaţie şi flori albe

2
16 Sep 2021 11:10:44
Autor: Mariana Iancu
Decor petrecere Simona Halep FOTO Nicu Bocancea
Decor petrecere Simona Halep FOTO Nicu Bocancea

Nicu Bocancea, master florist internaţional, a creat un decor de vis, plin de eleganţă, lumină, simplitate şi elemente unicat, pentru petrecerea de cununie civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc care a avut loc ieri, 15 septembrie, in Mamaia.

Zeci de mii de beculeţe luminoase au creat un tunel de poveste lung de 30 de mp către sala de petrecere, zeci de copaci înalţi de 3 metri au însufleţit de verde viu sala, dar şi mesele la care invitaţii au sărbătorit, vase împletite şi lucrate manual special pentru această ocazie din nenumărate fire de iarba, aranjamente plutitoare create dintr-un mix de vegetaţie şi flori albe, toate şi fiecare separat au fost menite să aducă eleganţă, romantism şi farmec cadrului în care s-a celebrat iubirea dintre Simona Halep şi Toni Iuruc.
 
Imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Dansul mirilor, pe muzica trupei Holograf VIDEO
 
Drumul invitaţilor către locul în care a avut loc ceremonia civilă s-a făcut pe o alee vegetativă de 200 de metri, construită special pentru a reda atmosfera de vară, de natură şi de prospeţime, iar altarul a fost amenajat la capătul unui podium de 10 m din oglindă, înconjurat de alei din flori albe din care plecau în sus nenumărate flori aranjate în sute de eprubete transparente.
 
 
”Fiecare colţ al locaţiei a fost creat pentru a fi în sine un decor de poveste, dar şi pentru a crea în ansamblu o lucrare estetică integrată, complexă, unică ce transmite eleganţă, simplitate şi frumuseţe. Chiar ne-am propus ca la acest eveniment să nu avem un singur photo-corner clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de această dată totul, fiecare colţ, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner în sine, un cadru perfect pentru fotografii şi adunat amintiri”, povesteşte Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internaţional, recunoscut în lume pentru creativitatea sa şi pentru construcţiile florale unice, de tip manifest.
 
 
Cu o seară înainte de eveniment, Simona Halep şi Toni Iuruc au vizitat locul în plină acţiune de amenajare şi au remarcat complexitatea lucrării şi dedicarea echipei Iris coordonate de Nicu Bocancea: „A fost o bucurie vizita Simonei şi a lui Toni la locaţie, în plin iureş de montaj, a fost ca un imbold. Au părut încântaţi de cum se conturau detaliile şi de furnicarul creat de echipa de creaţie şi de montaj. S-au arătat nerăbdători să vadă ansamblul final în care urma să se desfăşoare evenimentul atât de important în viaţa lor. Şi se pare că s-au simţit extraordinar, erau uimiţi şi zâmbitori la vederea fiecărui detaliu in ziua cea mare, semn că le-a plăcut foarte mult. Asta este cea mai mare satisfacţie şi onoare pentru noi şi le mulţumim pentru încrederea de a ne da pe mână decorul celui mai important eveniment din viaţa lor.”, a declarat Nicu Bocancea, event designerul şi ”creatorul” tabloului de basm în care s-a oficializat şi s-a sărbătorit povestea de iubire dintre Simona Halep şi Toni Iuruc.
 
 
Vă mai recomandăm:
 
Acasă la Simona Halep. Bunicii îşi amintesc: „Juca tenis de crăpau pereţii“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Gelu Ruscanu
16.09.2021, 11:36:07

SHrek e o mare ecologista. Construieste betoane, iar la nunta masacreaza mii de flori pentru capriciul ei. Umbla doar cu masini care consuma putin si trage cu artificii, care fac aerul mai curat. Bravo, SHrek! Nu te intreb daca mai ai frati, caci din pacate stiu raspunsul. Sa stii insa ca la o nunta e necesara o singura floare: mireasa. Cand dai insa de o buruiana, nu o mai mascheaza florile, indiferent cate rupi.

0 (2 voturi)
Dan Costin
17.09.2021, 03:13:58

O nunta de taranoi! Iata prin comparatie si una interesanta: https://vimeo.com/348013854?1&ref=fb-share&fbclid=IwAR3l_AVatv6wZ-F756COIdOjmsQDeiolFoxOI1UujkRj6ziaho9X5_Fdzss

Modifică Setările