Constanţa

articolul anterior articolul urmator

EXCLUSIV Iubitul turc urma să-i cumpere Larei Şaban o casă în în valoare de un milion de euro

0
1 Jun 2012 22:39:00
Autor: adevarul
Înmormântarea Larei Şaban
Înmormântarea Larei Şaban

Hüsseyin Avni Sipahi, iubitul turc al Larei Şaban, tânăra omorâtă de fratele său şi de un al doilea complice, a fost foarte afectat de moartea ei. Omul de afaceri urma să-i cumpere Larei o casă în Turcia în valoare de un milion de euro.

Andrei Bodean de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, cel care a instrumentat cazul, exclude orice implicare în moartea Larei Şaban. „Avem împotriva celor doi complici Gilberto Șaban și George Davidescu probe zdrobitoare“, a declarat anchetatorul.
Pe parcursul anchetei, magistratul a discutat cu Hüsseyin prin intermediul unui traducător. Politicianul turc, care este în prezent primar de sector, şi-a exprimat dorinţa de a rămâne departe de mass media.
Procurorul este convins că vinovaţii sunt cei care acum sunt în spatele gratiilor. „Eu le-am cerut de prima dată să dea testul poligraf, însă s-au opus. Acum văd că ei solicită asta prin intermediul apărătorului lor. De abia aştept rezultatul testului poligraf“, a adăugat Bodean.

Cine este iubitul Larei
 
Conform paginii sale de pe rețeaua Facebook, Hüsseyin Avni Sipahi s-a născut în 1962, în localitatea Rize-Çayeli. Familia lui s-a mutat în Istanbul în 1966. S-a implicat în politică în 1984, în Partidul Patriei. La alegerile locale din 2009 a fost ales primar al districtului Çekmeköy, o suburbie a Istanbului. Are afaceri în domeniul construcţiilor, este căsătorit şi are trei copii.

Filmul dispariţiei

Lara Șaban a fost dată dispărută la Constanța, la începutul lunii mai. Tânăra de 27 de ani trăia de mai mulți ani în Turcia, acolo unde cunoscuse un influent om politic. În urmă cu 3 ani, Lara a adus pe lume o fetiță, rod al relației extraconjugale cu Huseyn.
Ultima dată, Lara a venit acasă la începutul lunii mai. A călătorit cu un avion pus la dispoziție de iubitul ei, politicianul. Ea își luase și fetița și era însoțită de o prietenă care juca și rolul de bonă. La Constanța, Lara avea un apartament ultracentral, situat pe esplanada plajei Modern. Ea intenționa, însă, să cumpere încă un apartament în cartierul Tomis Nord, pe care inițial a spus că-l achiziționează pentru mama sa.
Lara Șaban a fost văzută ultima dată în ziua de 3 mai. Şi-a lăsat acasă copilul cu prietena sa, pentru că trebuia să se vadă cu mama și fratele ei. Întâlnirea era stabilită la terasa Zodiac de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, aproape de locul unde se afla apartamentul vizat.
Familia ei avea să declare că Lara n-a mai ajuns la întâlnire. Prietena ei a fost cea care a anunțat dispariţia Poliției.

Suspecţii vor să fie judecaţi în libertate

Gilberto Șaban și George Davidescu, cei doi suspecţi acuzaţi de uciderea Larei Şaban au făcut recurs la decizia magistraţilor de arestare preventivă. Avocata celor doi suspecți, Ghiulfer Ismail, a declarat că Gilberto Șaban și George Davidescu nu au înfăptuit crima, ci au fost doar martori. „Şi-au menţinut aceleaşi declaraţii de la început“, a spus apărătorul.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările